کد خبر : 217943
انتشار : 2022/12/17 - 07:17
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فرمانده کل سپاه: شرایط عادی نیست / همه دشمنان به میدان آمدند / پیام دادند پول‌های بلوکه ایران را برمی‌گردانیم، به شرط اینکه…

سردار سلامی با بیان اینکه وقتی در عرصه ساخت لوازم خانگی خودکفا شدیم، پیام دادند که پول‌های بلوکه شده ایران را برمی‌گردانیم به شرط اینکه لوازم خانگی آنان را بخریم.

فرمانده کل سپاه: شرایط عادی نیست / همه دشمنان به میدان آمدند / پیام دادند پول‌های بلوکه ایران را برمی‌گردانیم، به شرط اینکه…

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه ‌در همایش اقتدار در سایه ولایت در جمع گردان‌های طلاب روحانیون تیپ مستقل 83 روحانیون رزمی تبلیغی امام صادق (ع) در مسجد مقدس جمکران اظهار داشت: در سختی‌ها و حوادث مختلف، طلاب رزمی تبلیغی در عرصه خدمت‌رسانی به مردم و آرام کردن دل‌ها به صحنه می‌آیند.

به نوشته ایرنا؛ وی با بیان اینکه در دوران کرونا اقداماتی که حتی خانواده بیماران از پذیرش آن امتناع می‌کردند، طلاب به میدان خدمت و یاری رساندن به بیماران آمدند و این امر خصلت کسانی است که در مکتب اهل بیت تربیت شده‌اند، افزود: با حضور گسترده طلاب در صحنه دفاع از اسلام، هیچ قدرتی به خود اجازه خدشه وارد کردن به این دین الهی را نمی‌دهد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه امروز هدف دشمنان از میان برداشتن انقلاب اسلامی ایران است و باید متوجه باشیم که امروز شرایط عادی نیست، بلکه خطیر و تعیین‌کننده است، تصریح کرد: همه دشمنان در دنیا علیه ملت ایران به میدان آمدند و این حضور دشمن، روشن و واضح است؛ در این میدان فتنه علیه ایران همه دشمنان دیده می‌شوند که در صفوفی به هم فشرده در میدان حاضرند.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در عرصه مقابله با جمهوری اسلامی صهیونیست‌ها، آمریکا، انگلیس و فرانسه و سعودی نیز دیده می‌شوند که البته قلوب آنان با هم نیست، بیان داشت: دشمنان نسبت به دروغ‌هایی که می‌گویند به باور رسیدند و آنان اولین قربانی دروغ‌های خود هستند؛ البته باید بدانیم که دشمنان قدرتی کوچک‌تر از آن چیزی که نشان می‌دهند، دارند.

وی با بیان اینکه امروز فتنه آشکار است و ابهامی در آن وجود ندارد و صحنه قابل تشخیص است و ابتدا و انتهای آن نیز روشن شده است، ادامه داد: انقلاب اسلامی وسعت یافته و قدرت اسلام وسیع شده ‌و حاکمیت اسلام پس از هزاران سال قدرتی بر روی زمین ساخته است و این موضوع دشمنان را آزار می‌دهد؛ امروز اسلام ضعیف نیست و در این سال‌ها بارها دشمنان شکست خورده‌اند که جنگ نظامی و عرصه مقابله با داعش از جمله آنان بوده است.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دشمن هرچه میدان برای ایجاد نابودی ما ساخت در آن عرصه قدرتمند شدیم که سال‌های دفاع مقدس از جمله آن است و قدرت نظامی امروز ایران که فقط بخشی از آن دیده شده از همین تجربه است، گفت:‌ امروز نیازها و تجهیزات نظامی را خودمان می‌سازیم که اگر تحریم نبود به این توفیق‌ها دست نمی‌یافتیم و نیرومند نمی‌شدیم.

وی با بیان اینکه وقتی در عرصه ساخت لوازم خانگی خودکفا شدیم، پیام دادند که پول‌های بلوکه شده ایران را برمی‌گردانیم به شرط اینکه لوازم خانگی آنان را بخریم، افزود: وقتی توتال و دیگران احداث فازهای پارس جنوبی را ترک کردند، ما آن را ساختیم و ستاره خلیج فارس محصول قهر دشمن بود و کاش زودتر رفته بودند و این اقدام سریع‌تر انجام می‌شد.

فرمانده کل سپاه گفت: روزی پدیده تکفیر را برای ارائه اسلام آمریکایی و بی‌رحم در دنیا منتشر کردند که این عرصه فرصت درخشش و نفوذ منطقه‌ای ایران را سبب شد و امروز میدان جهاد در اختیار قدرت‌های جبهه مقاومت است. فتنه اخیر نیز به فرصتی برای استحکام پایه‌های انقلاب تبدیل خواهد شد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: آمریکا رفتنی است/ عراق هرچه زودتر مرز شلمچه و چزابه را باز کند
نماینده مجلس: آمریکا رفتنی است/ عراق هرچه زودتر مرز شلمچه و چزابه را باز کند

نقدعلی، نماینده مجلس اضافه کرد: ما انتظار داریم که دولت عراق، واقعیت های جامعه عراق را بداند. دولت عراق باید بداند که حکومت های دست نشانده در حال سقوط هستند و ملت عراق دست نشاندگی را بر نمی تابد. بنابراین توصیه می کنیم که مرز شلمچه و چزابه را بازگشایی کنند تا روال معمول استمرار پیدا کند.

بیانیه بحرین: در هیچ اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد مشارکت نخواهیم کرد
بیانیه بحرین: در هیچ اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد مشارکت نخواهیم کرد

وزارت امور خارجه بحرین با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که در نشست وزرای پیشنهادی درباره بررسی اوضاع مضیق هرمز شرکت نخواهد کرد. منامه تأکید کرد تا زمان ازسرگیری کامل روابط دیپلماتیک دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران، در هیچ نشست دسته‌جمعی که با حضور نمایندگان تهران برگزار شود، حضور نخواهد یافت.

سردار ابن‌الرضا: با اطمینان می‌گویم «اگر امروز جنگ دیگری شکل بگیرد، ایران از نظر فناورانه بسیار قدرتمندتر و پیشرفته‌تر عمل می‌کند»
سردار ابن‌الرضا: با اطمینان می‌گویم «اگر امروز جنگ دیگری شکل بگیرد، ایران از نظر فناورانه بسیار قدرتمندتر و پیشرفته‌تر عمل می‌کند»

سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با اشاره به تداوم تهدیدات و سخن‌پراکنی برخی مقامات آمریکایی گفت: آنان تصور می‌کنند با تکرار تهدیدات و برخی الفاظ می‌توانند اراده جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند یا کشور را مرعوب و معطل کنند، در حالی که سخت در اشتباهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است