کد خبر : 217190
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۳ - 07:27
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

آتفه چهارمحالیان بعد از ۷۱ روز آزاد شد

آتفه چهارمحالیان، شاعر و از بازداشت‌شدگان اتفاقات اخیر، با قید وثیقه آزاد شد. هوشیار انصاری‌فر- شاعر و منتقد ادبی- با تأیید خبر گفت: ایشان بعد از ۷۱ روز، دقایقی پیش (غروب سه‌شنبه، ۲۲ آذرماه) با قید وثیقه آزاد شد؛ او روز ۱۱ مهر ماه بازداشت شده بود که ۴۱ روز در بازداشتگاه موقت بود و یک ماه اخیر را نیز در بند زنان زندان اوین به سر می‌برد

آتفه چهارمحالیان بعد از ۷۱ روز آزاد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  آتفه چهارمحالیان، شاعر و از بازداشت‌شدگان اتفاقات اخیر، با قید وثیقه آزاد شد.

هوشیار انصاری‌فر- شاعر و منتقد ادبی- با تأیید خبر گفت: ایشان بعد از ۷۱ روز، دقایقی پیش (غروب سه‌شنبه، ۲۲ آذرماه) با قید وثیقه آزاد شد؛ او روز ۱۱ مهر ماه بازداشت شده بود که ۴۱ روز در بازداشتگاه موقت بود و یک ماه اخیر را نیز در بند زنان زندان اوین به سر می‌برد.

به نوشته ایسنا؛ بهروز یاسمی، شاعر، و نوید سیدعلی‌اکبر از دیگر شاعران بازداشتی بودند که با قید وثیقه آزاد شدند. شاعران دیگری چون علی اسداللهی، آیدا عمیدی، علیرضا آدینه و روزبه سوهانی همچنان در بازداشت به سر می‌برند.

آتفه چهارمحالیان متولد سال ۱۳۶۰، شاعر و فعال حوزه کودکان، در خوزستان متولد شد. وی دانش‌آموخته کارشناسی جامعه‌شناسی و کارشناسی ارشد، رشته مدیریت شهری از دانشگاه تهران است. نخستین مجموعه شعر او در سال ۱۳۷۸ با نام «معشوق کاغذی» چاپ شد.

«بغلم کن شبلی»، «کتابی که نمی‌خواستم» و «بهشت دسته جمعی» از دیگر آثار اوست.

اخبار مرتبط:
بهروز شعیبی: فراستی فقط ادای منتقد را در می‌آورد
بهروز شعیبی: فراستی فقط ادای منتقد را در می‌آورد

بهروز شعیبی، کارگردان سینما و تلویزیون، از مسعود فراستی به شدت انتقاد کرد و او را در نزول سطح نقد فیلم ایران مقصر دانست.

رابعه اسکویی: ترسیدم اعدامم کنند!
رابعه اسکویی: ترسیدم اعدامم کنند!

ابعه اسکویی درباره روزهای دوری‌اش از ایران سخن گفت و حرف‌های تکان‌دهنده‌ای بر زبان آورد.

پخش پشت صحنه «پایتخت ۷» از فردا
پخش پشت صحنه «پایتخت ۷» از فردا

پشت صحنه مجموعه «پایتخت ۷» در قالب دو قسمت از فردا شب روی آنتن می‌رود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است