کد خبر : 216911
انتشار : 2022/12/13 - 01:07
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: یکی از علل افزایش نرخ دلار در ایران، ارتباطات چین با اعراب است

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ارزیابی خود از افزایش نرخ دلار، می‌گوید که یک مقدار آن تحت تاثیر فضاسازی و جوی است که الان از خارج کشور آمده؛ هم بحث اعتراضات و هم بحث ارتباطات چین با کشورهای عربی. بخشی هم به تقاضای سفته بازی برای ارز برمی‌گردد.

نماینده مجلس: یکی از علل افزایش نرخ دلار در ایران، ارتباطات چین با اعراب است

به گزارش سایت خبری مدارا؛در ادامه روند صعودی قیمت‌ها در بازار ارز و طلای تهران، امروز قیمت‌ها چه در بازار معاملات توافقی و چه بازار آزاد با رشد همراه بود؛ دلار به کانال ۳۷ هزار تومان آمد و نرخ این کالا در بازار توافقی ارز از ۳۳ هزار تومان به ۳۵ هزار تومان رسید.

به نوشته انتخاب، جعفر قادری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره علت ثبت این رکوردهای جدید در بازار ارز، گفت: «یک مقدار آن تحت تاثیر فضاسازی و جوی است که الان از خارج کشور آمده و طبیعی است. از نظر وصول درآمد ارزی مشکلی نداریم. یک مقدار افزایش تقاضای سفته بازی برای ارز هم باعث چنین اتفاقی شده است.»

وی درخصوص اینکه منظور از فضاسازی خارج از کشور چیست، بیان کرد: «هم بحث اعتراضات و هم بحث ارتباطات چین با کشورهای عربی.»

قادری همچنین درباره عدم اطمینان مردم و خروج سرمایه از بازار بورس، گفت: «بورس هم به نظر می‌رسد که آقایان در شفافیت و اطلاع‌رسانی دارند خوب عمل می‌کنند. امیدواریم اقداماتشان نتیجه دهد.»

اخبار مرتبط:
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد

صداوسیما به نقل از یک منبع مطلع نوشت: توافق احتمالی ایران و عمان در باره ترتیبات عبور شناورها از تنگه هرمز هیچ ارتباطی با باز شدن فوری این تنگه ندارد در صورت ادامه تخلفات آمریکا، تنگه هرمز حتی با توافق بین ایران و عمان هم باز نخواهد شد.

روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند
روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند

حسن روحانی گفت: در جامعه ما گاهی یک اقلیتی هستند که حرف‌های عجیب و غریب می‌زنند من در سال ۸۳ رفتم خدمت رهبری برای یک موضوعی، بحثی پیش آمد در آنجا، ایشان به مناسبت فرمودند که فلان آقا، اسم بردند، آمده بود پیش من و از من سؤال کرد که می‌خواهد یک جایگاه بزرگی درست کند در یک میدان بزرگ در تهران برای اینکه وقتی امام زمان آمد و خواست سخنرانی کند یک جایگاه مناسب و باعظمتی باشد.

المیادین: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، مثبت و خوش‌بینانه است/ اگر مداخلات آمریکا متوقف شود، تهران و مسقط به توافق میرسند
المیادین: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، مثبت و خوش‌بینانه است/ اگر مداخلات آمریکا متوقف شود، تهران و مسقط به توافق میرسند

خبرنگار المیادین در تهران گزارش داد: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، در مجموع نسبتاً مثبت و خوش‌بینانه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است