کد خبر : 216084
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۸ - 20:51
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

فیفا از برگزاری جام جهانی هر ۲ سال یک بار عقب‌نشینی کرد

آرسن ونگر از عقب نشینی فیفا از طرح برگزاری جام جهانی هر دو سال یک بار خبر داد.

فیفا از برگزاری جام جهانی هر ۲ سال یک بار عقب‌نشینی کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آرسن ونگر رئیس بخش توسعه جهانی فیفا در مصاحبه اعلام کرد ایده برگزاری جام جهانی هر دو سال یک بار فعلا منتفی است.

به نوشته ایسنا، ونگر درباره ایده برگزاری جام جهانی هر دو سال یک بار گفت: سران فیفا ابتدا از من خواستند در مورد آن فکر کنم و من فکر کردم که این ایده بدی نیست اما چنین تحولی مستلزم بازنگری کامل در تقویم تیم‌های ملی است. ما فعلا به سمت آن نمی‌رویم.

برای اولین بار، فدراسیون فوتبال عربستان سعودی در کنگره فیفا که در ماه می سال گذشته برگزار شد، پیشنهاد تغییر فرمت جام جهانی را داد. ۱۶۶ فدراسیون ملی از این پیشنهاد حمایت کردند و ۲۲ فدراسیون مخالف بودند. فیفا اعلام کرد که قصد دارد گزینه برگزاری مسابقات به صورت هر دو سال یک بار را بررسی کند.

در ادامه یوفا به شدت با این تصمیم مخالفت کرد. بیش از ۱۰ فدراسیون فوتبال در اروپا آمادگی خود را برای خروج از فیفا در صورت تصویب این تغییرات اعلام کرده اند. کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی نیز با آن مخالفت کرد.

اخبار مرتبط:
شوک به تراکتور با محرومیت بلندمدت بیرانوند
شوک به تراکتور با محرومیت بلندمدت بیرانوند

حکم محرومیت دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور به زودی رسانه ای خواهد شد.

وریا غفوری در آستانه حضور در کادر فنی استقلال
وریا غفوری در آستانه حضور در کادر فنی استقلال

کاپیتان استقلال در آستانه حضور در کادر فنی آبی‌پوشان است. او با مدیران استقلال جلسه مثبتی داشته و فقط رضایت ساپینتو باقی مانده است.

شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت

خبر درگذشت دیوگو ژوتا جامعه فوتبال را به شوک فرو برد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است