کد خبر : 216050
انتشار : 2022/12/09 - 17:59
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

امام جمعه سنندج: مغازه‌های بازاریان پلمب نشود / امیدواریم با سعه صدر مسئولان همه زندانیان حوادث اخیر آزاد شوند

امام جمعه سنندج گفت:انتظار داریم مغازه‌های بازاریان پلمب نشود تا بتوانند به کسب و کارشان بپردازند.

امام جمعه سنندج: مغازه‌های بازاریان پلمب نشود / امیدواریم با سعه صدر مسئولان همه زندانیان حوادث اخیر آزاد شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ماموستا رستمی امروز جمعه (۱۸آذرماه) در خطبه های این هفته نماز جمعه سنندج اظهار کرد: اتحاد و انسجام بین ملت باید خفظ شود و از خشونت علیه یکدیگر بپرهیزید.

به نوشته ایسنا، وی افزود: طبق اعلام دادگستری کردستان، تاکنون بین ۸۸ تا ۱۰۰ نفر از زندانیان اغتشاشات اخیر، در استان آزاد شده‌اند که امیدواریم با سعه صدر مسئولان همه آنان به آغوش خانواده‌هایشان برگردند.

امام جمعه سنندج بیان کرد: انتظار داریم مغازه‌های بازاریان پلمب نشود تا بتوانند به کسب و کارشان بپردازند.

وی ادامه داد: مسئولان باید مشکلات مردم را درک و غمخوار آنان باشند و دلسوزانه برای رفع دغدغه‌های جامعه قدم بردارند.

ماموستا فایق رستمی اظهار داشت: همانگونه که پیامبر(ص) دلسوز و غمخوار ملت بود، مسئولان نیز باید خود را در جایگاه مردم به ویژه قشر ضعیف قرار داده و با آنان مدارا کنند.

امام جمعه سنندج بر لزوم مسئولیت‌ پذیری مسئولان و نرمی و مهربانی آنان با مردم تاکید کرد و افزود: حاکم مانند پدر دلسوز خانواده است و طبق فرموده پیامبر(ص)، حاکمان باید حق مردم را عادلانه ادا کنند.

اخبار مرتبط:
عربستان مدعی حملات پهپادی به این کشور شد
عربستان مدعی حملات پهپادی به این کشور شد

وزارت دفاع عربستان مدعی شد چند پهپاد را که از عراق به سمت این کشور شلیک شده بودند، رهگیری و منهدم کرده است.

همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد
همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی با اقدامات و ابزارهایی که در اختیار دارد از ماه پیش ترمز تورم را کشیده و نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد ۱۴۰۵ نصف شده است.

دیوان محاسبات به اختلال سامانه‌های بانکی ورود کرد
دیوان محاسبات به اختلال سامانه‌های بانکی ورود کرد

دیوان محاسبات عدم ارتقای امنیت زیرساخت‌های حیاتی بانک‌ها و نقش موثر آن در بروز اختلالات اخیر را رسیدگی می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است