کد خبر : 215698
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۷ - 15:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اعتراض روزنامه اصولگرا به گسترش گرانی‌ها؛ کفگیر درآمد مردم به ته دیگ خورده و ندارند که بخرند

روزنامه اطلاعات نوشت: بی رودربایسی کفگیر درآمد مردم به ته دیگ خورده وآنان ندارند که بخرند و این ناتوانی اثرات جانبی‌اش را بر دیگر شئون کشور بر جای گذاشته که قابل مشاهده است.

اعتراض روزنامه اصولگرا به گسترش گرانی‌ها؛ کفگیر درآمد مردم به ته دیگ خورده و ندارند که بخرند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه اطلاعات با انتقاد از گسترش گرانی‌ها و افزایش تورم در کشور نوشت: بی‌رودربایسی کفگیر درآمد مردم به ته دیگ خورده و ندارند که بخرند.

به نوشته روزنامه اطلاعات؛ نگاهی به گزارش مرکز آمار ایران درباره رشد نرخ تورم و سطح عمومی قیمت ها در آبان ۱۴۰۱ و دقت در جداول پیوست آن که معمولا کمتر مورد توجه قرار می گیرد، شرایط نگران‌کننده‌ای را درباره وضع سفره مردم ایران ترسیم کرده و لزوم هشدار جدی درباره تغییر برخی برنامه‌های دولت که به احتمال بسیار ریشه اصلی گرانی‌هاست را ضروری می سازد.

در ادامه این مطلب آمده است: بر اساس ارقام قید شده در جداول پیوست این گزارش، قیمت تمام کالاهای اساسی و غیراساسی در آبان ۱۴۰۱ در مقایسه با آبان ۱۴۰۰ طوری افزایش یافته که چاره ای جز استفاده از صفت «به شدت» برای آن نیست. رشد این اقلام و همچنین میزان تورم سالانه به گونه‌ای است که افزایش حقوق کارمندان، کارگران و بازنشستگان به هیچ عنوان پوشش دهنده آن نیست.

روزنامه اطلاعات سپس هشدار داده است: کم عملی و انفعال که حتی دیگر از اطلاعیه های تهدیدآمیز سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار هم در آن خبری نیست، نمی تواند ادامه یابد؛چ ون بی‌رودربایسی کفگیر درآمد مردم به ته دیگ خورده و آنان ندارند که بخرند و این ناتوانی اثرات جانبی‌اش را بر دیگر شئون کشور بر جای گذاشته که قابل مشاهده است.

اخبار مرتبط:
جشنواره‌های عجیب و غریب در هتل چمران؛ سرگرمی یا تبلیغات
جشنواره‌های عجیب و غریب در هتل چمران؛ سرگرمی یا تبلیغات

هتل چمران شیراز با برگزاری جشنواره‌های منحصر به فرد و غیرمنتظره، دنیایی از هیجان و سرگرمی را برای مهمانان خود خلق می‌کند. این رویدادها که از نمایش‌های هنری گرفته تا مسابقات جذاب را شامل می‌شوند، نه تنها تجربه اقامت را دگرگون می‌کنند، بلکه به یک جاذبه تبلیغاتی جذاب برای گردشگران تبدیل شده‌اند. آیا این جشنواره‌ها تنها ابزاری برای جذب مشتری بیشتر هستند یا یک انقلاب در صنعت هتلداری شیراز؟

تندباد و گردوخاک اصفهان را درمی‌نوردد
تندباد و گردوخاک اصفهان را درمی‌نوردد

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد از بعد از ظهر امروز افزایش می‌یابد و در ساعاتی وقوع تندباد توام با خیزش گردوخاک مناطق مختلف استان را درمی‌نوردد.

اصفهان به آزمایشگاه اقتصاد نو بدل می‌شود
اصفهان به آزمایشگاه اقتصاد نو بدل می‌شود

استاندار اصفهان گفت: اصفهان در سال ۲۰۲۵ پایتخت گردشگری آسیا خواهد شد و می‌تواند با اقتصاد سبز، هوشمند و خلاق، مسیر سرمایه‌گذاری صفرکربن و کم‌مصرف آب را در کشور رهبری کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است