کد خبر : 214413
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - 11:24
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

رنار در عربستان ماندنی شد

سرمربی فرانسوی تیم ملی عربستان با انتشار پیستی شایعه جدایی خودش از این تیم را تکذیب کرد.

رنار در عربستان ماندنی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تیم ملی فوتبال عربستان شروع خیره کننده‌ای در جام جهانی ۲۰۲۲ داشت و توانست در گام نخست آرژانتین را شکست دهد اما در دو بازی بعدی خود برابر لهستان و مکزیک شکست خورد و همین باعث شد تا هرو رنار، سرمربی تیم با انتقادهای زیادی مواجه شود.

به نوشته خبر ورزشی، بسیاری از روزنامه‌ها و رسانه‌های عربستانی به انتقاد از هرو رنار پرداختند و براین باور بودند که او سبک تیمش را در بازی برابر لهستان و مکزیک تغییر داد و از طرف دیگر هم اعتقادی به تغییر در ترکیب نداشت و همین باعث مصدومیت و خستگی بازیکنان اصلی شد.

در روزهای اخیر حتی عده‌ای خواستار اخراج این مربی باتجربه فرانسوی شدند اما او اعلام کرد که به کار خود ادامه خواهد داد.

رنار در جدیدترین پست خود نوشت: از هواداران عربستان به ویژه آن‌هایی که برای حمایت از تیم به دوحه آمدند تشکر می‌کنم و البته از همه مردم عربستان به خاطر این حمایتی که از ما داشتند تشکر می‌کنم. همه این لحظات شیرین در حافظه من باقی خواهد ماند. به زودی شما را می‌بینم.

اخبار مرتبط:
هافبک سابق فیورنتینا به پرسپولیس پیوست
هافبک سابق فیورنتینا به پرسپولیس پیوست

مارکو باکیچ، هافبک مونته‌نگرویی به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.

جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد
جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد

روز گذشته مجتبی جباری در واکنش به گلایه برخی پیشکسوتان استقلال که گفته بودند جباری زود سرمربی شده گفت: از بعضی صحبت‌های پیشکسوتان واقعاً متأسفم.

آب پاکی سرمربی پرسپولیس روی دست مهاجم استقلال و مدافع قرمز؛ این دو را نمی‌خواهم!
آب پاکی سرمربی پرسپولیس روی دست مهاجم استقلال و مدافع قرمز؛ این دو را نمی‌خواهم!

پاسخ وحید هاشمیان به جذب مهاجم استقلال و مدافع قرمز منفی بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است