کد خبر : 214269
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۱ - 15:25
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

سرمربی ژاپن بعد از شکست اسپانیا: به خود می‌بالیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ژاپن از اینکه تیمش با شکست اسپانیا به عنوان تیم صدرنشین صعود کرد احساس افتخار می‌کند.

سرمربی ژاپن بعد از شکست اسپانیا: به خود می‌بالیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تیم ملی فوتبال ژاپن شگفتی ساز گروه مرگ جام جهانی شد.

ژاپن برابر هر دو تیم مدعی عنوان قهرمانی اسپانیا و آلمان به پیروزی دست پیدا کرد تا به عنوان تیم صدرنشین راهی دور بعد شود. ژاپن در دیدار برابر اسپانیا هم باوجود آنکه با یک گل عقب افتاد اما در نیمه دوم به کلی متحول شد و دو گل به ثمر رساند تا به عنوان تیم نخست راهی دور بعد شود.

به نوشته ایسنا، موریاسو سرمربی ژاپن در نشست خبری بعد از بازی گفت: شکست برابر کاستاریکا را خیلی زود فراموش کردیم و روی بازی با اسپانیا تمرکز کردیم. اتحاد و همدلی کامل داشتیم و شعار پیروزی در  این بازی سر دادیم. ما بارها با بازیکنان صحبت کردم. از ابتدا به دنبال پیروزی بودیم و این پیروزی را به هواداران ژاپنی که این سفر سخت را تا قطر برای حمایت تیم داشتند هدیه می کنم.

او ادامه داد: من بعد از شکست برابر کاستاریکا یک استراتژی جدید داشتم. برابر هر سه تیم گروه با یک تاکتیک و برنامه متفاوت به میدان رفتیم. وقتی پیش افتادیم به کارهای دفاعی روی آوردیم و بیشتر ضد حمله زدیم.

موریاسو درباره گل دوم تیمش گفت: به مهمترین هدف خود که پیروزی بود دست پیدا کردیم.به نظر تکنولوژی VAR خوب و به فوتبال کمک کرده است. ما با این تکنولوژی احترام می‌گذاریم حتی اگر گل ما مردود می شد. از اینکه برابر یکی از بهترین تیم‌های جهان به پیروزی دست پیدا کردیم به خود افتخار می کنیم و می‌بالیم با این حال هنوز چیزهای زیادی است که باید یاد گرفت. آسیا و به ویژه ژاپن می‌تواند در آوردگاه های جهانی بدرخشد.

 

اخبار مرتبط:
فرهاد مجیدی رسماً سرمربی البطائح شد
فرهاد مجیدی رسماً سرمربی البطائح شد

باشگاه البطائح به طور رسمی از فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی جدید تیم پرده برداشت. البطائح در این فصل نتایج ضعیفی را با گوران، سرمربی کروات گرفت و اکنون با کسب ۸ امتیاز در رده دوازدهم از جدول ۱۴ تیمی قرار دارد.

بازگشت میزبانی به ایران؛ استقلال و پرسپولیس در آزادی به مصاف حریفان می‌روند
بازگشت میزبانی به ایران؛ استقلال و پرسپولیس در آزادی به مصاف حریفان می‌روند

با اعلام مهدی تاج میزبانی دیدارهای پرسپولیس و استقلال در لیگ نخبگان آسیا امروز به ایران بازگشت. وی افزود: همچنین قرار است برای میزبانی بازی تیم ملی نمایندگان AFC ۲۳ بهمن به ایران آمده و شرایط میزبانی تیم ملی را برای دیدارهای مقدماتی جام جهانی بررسی کنند. ورزشگاه آزادی هم برای میزبانی بازی استقلال و الشرطه تایید شد.

علیرضا دبیر: خیلی‌ها از من خواستند در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال شرکت کنم / فوتبال از کشتی بالاتر نیست
علیرضا دبیر: خیلی‌ها از من خواستند در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال شرکت کنم / فوتبال از کشتی بالاتر نیست

رییس فدراسیون کشتی درباره سرنوشت اوزان حسن یزدانی و کامران قاسمپور گفت: باید جلوتر برویم. کادر فنی فرصتی به کامران داد تا ببیند وزن طبیعی او چقدر است. آخرین باری که در اردوی قبل او را کشیدند ۸۹ کیلوگرم بوده است. دو روز پیش هم یزدانی اینجا بود و ماشاءالله نزدیک ۱۰۰ کیلوگرم شده است. وزنش کمی الکی است اما بخاطر جراحی کتفش باید غذایش را بهتر می‌کرد تا جان بگیرد. بعید می‌دانم او اصلا بتواند به ۸۶ کیلوگرم برگردد و باید در ۹۲ یا ۹۷ کشتی بگیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است