کد خبر : 214022
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۰ - 11:29
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

انتقاد شدید‌ روزنامه دولت از کی‌روش

روزنامه ایران نوشت: درباره ناکامی تیم ملی حرف‌های زیادی وجود دارد اما حالا بحث اصلی درباره کی‌روش است؛ مربی‌ای که بعد از باخت، تعدادی از کاربران فضای مجازی جمله کنایه‌آمیز «بازگشت کی‌روش به تنظیمات کارخانه» را برای او به کار بردند.

انتقاد شدید‌ روزنامه دولت از کی‌روش

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه دولت که در هفته‌های اخیر به تمجید از مربیگری کی‌روش پرداخته بود، در گزارش امروز خود شکست ایران مقابل آمریکا را به دلیل «تصمیمات» کی‌روش دانسته و به کنایه نوشته «او بازی با کلمات را بلد است».

به نوشته روزنامه ایران، از اتفاق‌های بازی که بگذریم، شاید بتوان یکی از مهم‌ترین علل ناکامی ایران در این تورنمنت را تصمیمات کی‌روش دانست؛ مربی‌ای که برای سومین‌بار پیاپی در جام‌جهانی روی نیمکت  ایران نشست و انتظار می‌رفت با توجه به شناختی که از فوتبال‌مان دارد تصمیمات بهتری درباره سیستم و نفراتی که به میدان می‌فرستد بگیرد. دلیل فیکس بازی کردن میلاد محمدی چه بود؟ کی‌روش در علی کریمی چه شاخصه‌ای دید که او را بعد از مدت‌ها دوری از تیم‌ملی به جام‌جهانی برد و در هر ۳ بازی از او استفاده کرد؟ چرا احسان حاج‌صفی که از روزهای اوجش دور است در هر ۳ بازی فیکس بود و در ۲ بازی از اواسط نیمه دوم تعویض شد؟ چرا به وحید امیری میدان داده نشد و آیا جای شجاع خلیل‌زاده و محمد‌حسین کنعانی‌زادگان روی نیمکت بود؟

روزنامه ایران پس از طرح این سوال‌ها نوشت: درباره ناکامی تیم‌ملی حرف‌های زیادی وجود دارد و می‌توان از زاویه‌های مختلفی  آن را مورد بررسی و نقد قرار داد اما حالا بحث اصلی درباره کی‌روش است؛ مربی‌ای که بعد از باخت، تعدادی از کاربران فضای مجازی جمله کنایه‌آمیز «بازگشت کی‌روش به تنظیمات کارخانه» را برای او به کار بردند. واقعیت این است که تیم‌ملی مقابل امریکا شجاعانه بازی نکرد و سیستم دفاعی و ترس از گل خوردن باعث شد با تیمی که مقابل ولز برنده از زمین خارج شد کیلومترها فاصله داشته باشد.

این روزنامه در پایان نوشته: در ششمین حضور هم رؤیای صعود از گروه محقق نشد و بازهم با کی‌روش در رسیدن به این مهم ناکام ماندیم؛ حتی از جام‌جهانی ۲۰۱۸ هم نتایج و امتیاز ضعیف‌تری گرفتیم. کی‌روش مربی سرشناسی است که حالا به نظر می‌رسد بیشتر بازی با کلمات را خوب بلد است ولی آنچه تیم‌هایش در میدان به نمایش می‌گذارند، چیز دیگری است، مانند اتفاقی که پیش‌تر در کلمبیا و مصر افتاد و با ایران تکرار شد. تنها ساعاتی پس از حذف ایران، گمانه‌زنی‌ها درباره ماندن یا رفتن او آغاز شد اما خودش از برنامه‌های پیش‌رو و گام بعدی تیم‌ملی حرف زده و وعده قهرمانی آسیا را داده است!

اخبار مرتبط:
فرهاد مجیدی رسماً سرمربی البطائح شد
فرهاد مجیدی رسماً سرمربی البطائح شد

باشگاه البطائح به طور رسمی از فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی جدید تیم پرده برداشت. البطائح در این فصل نتایج ضعیفی را با گوران، سرمربی کروات گرفت و اکنون با کسب ۸ امتیاز در رده دوازدهم از جدول ۱۴ تیمی قرار دارد.

بازگشت میزبانی به ایران؛ استقلال و پرسپولیس در آزادی به مصاف حریفان می‌روند
بازگشت میزبانی به ایران؛ استقلال و پرسپولیس در آزادی به مصاف حریفان می‌روند

با اعلام مهدی تاج میزبانی دیدارهای پرسپولیس و استقلال در لیگ نخبگان آسیا امروز به ایران بازگشت. وی افزود: همچنین قرار است برای میزبانی بازی تیم ملی نمایندگان AFC ۲۳ بهمن به ایران آمده و شرایط میزبانی تیم ملی را برای دیدارهای مقدماتی جام جهانی بررسی کنند. ورزشگاه آزادی هم برای میزبانی بازی استقلال و الشرطه تایید شد.

علیرضا دبیر: خیلی‌ها از من خواستند در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال شرکت کنم / فوتبال از کشتی بالاتر نیست
علیرضا دبیر: خیلی‌ها از من خواستند در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال شرکت کنم / فوتبال از کشتی بالاتر نیست

رییس فدراسیون کشتی درباره سرنوشت اوزان حسن یزدانی و کامران قاسمپور گفت: باید جلوتر برویم. کادر فنی فرصتی به کامران داد تا ببیند وزن طبیعی او چقدر است. آخرین باری که در اردوی قبل او را کشیدند ۸۹ کیلوگرم بوده است. دو روز پیش هم یزدانی اینجا بود و ماشاءالله نزدیک ۱۰۰ کیلوگرم شده است. وزنش کمی الکی است اما بخاطر جراحی کتفش باید غذایش را بهتر می‌کرد تا جان بگیرد. بعید می‌دانم او اصلا بتواند به ۸۶ کیلوگرم برگردد و باید در ۹۲ یا ۹۷ کشتی بگیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است