کد خبر : 213833
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۹ - 17:18
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

آمریکا اگر دروازه‌بان نداشت هم گل نمی‌خورد!

پیشکسوت فوتبال ایران می‌گوید: به نظر من سرمربی تیم ملی باید به یک شکل دیگری بازیکنان را به میدان می‌فرستاد.

آمریکا اگر دروازه‌بان نداشت هم گل نمی‌خورد!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی حاج‌محمد، پیشکسوت فوتبال ایران درباره شکست یک بر صفر ملی‌پوشان مقابل آمریکا در گروه B رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اظهار کرد: خودتان می‌دانید که کی‌روش سیستمش را دفاعی می‌چیند و آمریکا هم تیم بدی نبود. وقتی بازی یک بر صفر شد، تیم ملی شروع به حمله کرد اما قبل از این گل، اگر آمریکا دروازه‌بان نداشت هم گل نمی‌خورد. به نظر من کی‌روش اشتباه کرد و باید به بازیکنان می‌گفت ما باید برای پیروزی به میدان برویم.

او ادامه داد: در نیمه اول، یک توپ به سمت دروازه آمریکا نرفت اما در نیمه دوم این مساله برعکس بود. به نظر من سرمربی تیم ملی باید به یک شکل دیگری بازیکنان را به میدان می‌فرستاد. اگر آمریکا با نتیجه مساوی به مرحله بعد صعود می‌کرد، ما قطعا می‌توانستیم در این بازی موفق باشیم و به پیروزی دست پیدا کنیم.

به نوشته ایسنا؛ حاج‌محمد درباره عملکرد مهدی طارمی در این بازی گفت: مهدی طارمی الان یک بازیکن شناخته شده است و حریف‌ها یک بازیکن خودشان را مامور مهار طارمی می‌کنند. در حال حاضر، حسابی که تیم ملی روی طارمی باز می‌کند،‌ روی آزمون باز نمی‌کند. به نظر من طارمی در این بازی خوب مهار شده بود. حریف، طارمی را خوب آنالیز کرده بود و توانست این بازیکن را مهار کند.

این پیشکسوت فوتبال ایران درباره عملکرد علیرضا بیرانوند در این بازی گفت: من بیرانوند را بیشتر از سید حسین حسینی قبول دارم اما بیرانوند می‌توانست توپی که به گل تبدیل شد را مهار کند.

اخبار مرتبط:
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت

خبر درگذشت دیوگو ژوتا جامعه فوتبال را به شوک فرو برد.

رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد
رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد

مدافع - هافبک استقلال در لیگ بیست‌وپنجم نیز با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت.

تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در سازمان لیگ جلسه‌ای داشتیم و فشردگی لیگ را امسال داریم. مدیران عامل باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و پیکان تشریف آورده بودند که موضوع استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران بود ولی به آنها اعلام کردم که بازی‌ها احتمالا پنج روز یک بار است که بیشتر آن چهار روز یک بار است و در دو نوبت هم به سه روز یک بار باید برسیم، اما سازمان لیگ دنبال این است که چهار روز یک بار که استاندارد است انجام دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است