کد خبر : 213763
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۹ - 10:39
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

عایدی ۶۱۰ میلیون تومانی پخش بازی ایران و آمریکا سینماها

پخش بازی ایران و آمریکا در سینماهای کشور، ۶۱۰ میلیون تومان عایدی داشت.

عایدی ۶۱۰ میلیون تومانی پخش بازی ایران و آمریکا سینماها

به گزارش سایت خبری مدارا؛ همان‌گونه که انتظار می‌رفت‌، پخش بازی ایران و آمریکا در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، ۱۴ هزار و ۳۵۰ مخاطب داشت که این‌ تعداد، گیشه ۶۱۰ میلیونی را برای سینماهای کشور رقم‌ زدند.

به نوشته ایرنا، ۱۰۳ سالن در کشور اقدام‌ به نمایش این‌ بازی کردند.

از این تعداد، ۵۸ سالن در تهران و ۴۳ سالن در شهرستان‌ها بودند. این میزان فروش که برای یک تک نمایش ۹۰ دقیقه‌ای رقم خورد، توانست بخشی از خسارات سینماها طی هفته‌های اخیر را جبران کند.

اکنون جای امیدواری وجود دارد که با تداوم این روند و پخش بازی‌های مهم جام جهانی در سینماها، گیشه پائیزی به رونق بهتری دست یابد.

اخبار مرتبط:
سریال سووشون مجددا پخش می‌شود
سریال سووشون مجددا پخش می‌شود

به گزارش صفحه رسمی سریال «سووشون»، پخش سریال سووشون به زودی شروع میشود، طبق شنیده‌های ما پخش سریال «سووشون» به کارگردانی نرگس آبیار به احتمال زیاد به زودی از سر گرفته خواهد شد.

انتقاد بی‌سابقه مسعود فراستی از صداوسیما
انتقاد بی‌سابقه مسعود فراستی از صداوسیما

مسعود فراستی گفت: اگر قرار بود به ساز صداوسیما برقصیم کشور اشغال شده بود!

بامداد بیات، آهنگساز درگذشت
بامداد بیات، آهنگساز درگذشت

بامداد بیات آهنگساز، تنظیم‌کننده، نوازنده پیانو و فرزند زنده‌یاد بابک بیات امروز (دوشنبه، نهم تیر) در سن ۴۰ سالگی درگذشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است