کد خبر : 213409
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۸ - 14:16
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: روزی یقه رسانه‌های معاند فارسی زبان گرفته خواهد شد/ ما این‌ها را رها نخواهیم کرد

یک نماینده مجلس گفت: روزی یقه رسانه‌های معاند فارسی زبان گرفته خواهد شد این رسانه‌ها در تلاش هستند تا با دروغ‌پراکنی و شایعه‌سازی در جامعه ناامنی ایجاد کنند اما باید بدانند که ما این‌ها را رها نخواهیم کرد و به سزای اعمالشان خواهند رسید.

نماینده مجلس: روزی یقه رسانه‌های معاند فارسی زبان گرفته خواهد شد/ ما این‌ها را رها نخواهیم کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اسماعیل کوثری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره حوادث اخیر گفت: برخی وابستگان به بیگانگان و عاملان سرسپرده آنان در داخل و همچنین برخی جوانان فریب خورده خیال می کنند، می توانند با ایجاد ناامنی، اغتشاش، آشوب و خراب‌کاری کاری از پیش ببرند. این ها باید بدانند ملت و مردم ما در دفاع مقدس در برابر تمام دنیا ایستادند و اجازه ندادند یک وجب از خاک کشور در اختیار دشمن بماند.

به نوشته فارس، بخش هایی از گفت و گوی کوثری را در ادامه می خوانید:

*روزی یقه رسانه‌های معاند فارسی زبان گرفته خواهد شد این رسانه‌ها در تلاش هستند تا با دروغ‌پراکنی و شایعه‌سازی در جامعه ناامنی و آشوب ایجاد کنند اما باید بدانند که ما این ها را رها نخواهیم کرد و به سزای اعمالشان خواهند رسید.

*عاملین اصلی که از بیرون به فریب خوردگان خط می‌دهند و آن ها را تحریک می کنند تا در جامعه ایجاد ناامنی کنند، قطعاً بدانند که عاملان سر سپرده آن ها در داخل محاکمه می شوند و به سزای اعمالشان خواهند رسید.

*دشمنان می دانند از راه جنگ سخت هیچ غلطی نتوانستند بکنند در حالی که همه دنیا دست در دست هم داده بودند؛ الان از این طریق وارد شدند تا در جامعه ناامنی، هرج و مرج، اغشتشاش و آشوب ایجاد کنند، ولی باید بدانند که ملت ما ۴۳ سال در جهت صیانت از اهداف و احکام الهی مصمم و محکم است و از این پس هم در برابر اقدامات و تحرکات دشمنان ایستادگی خواهد کرد تا دشمنان از کرده خود پشیمان شوند.

اخبار مرتبط:
ویتکاف: ما هرگز وارد توافقی شبیه برجام نخواهیم شد / ایران نباید حق غنی‌سازی داشته باشد، نباید سانتریفیوژ داشته باشد
ویتکاف: ما هرگز وارد توافقی شبیه برجام نخواهیم شد / ایران نباید حق غنی‌سازی داشته باشد، نباید سانتریفیوژ داشته باشد

ویتکاف طی اظهاراتی گفت: ما هرگز وارد توافقی شبیه برجام نخواهیم شد؛ توافقی که در آن تحریم‌ها برداشته می‌شوند ولی تعهدات ایران تاریخ انقضا دارند. این منطقی نیست. آن‌چه در برجام رخ داد، روندی ناسازگار و ناهماهنگ بود.

ویتکاف: برنامه غنی‌سازی هرگز نباید در ایران وجود داشته باشد، این خط قرمز ماست؛ هیچ‌گونه غنی‌سازی / [سایت‌های] نطنز، فردو و اصفهان باید برچیده شوند
ویتکاف: برنامه غنی‌سازی هرگز نباید در ایران وجود داشته باشد، این خط قرمز ماست؛ هیچ‌گونه غنی‌سازی / [سایت‌های] نطنز، فردو و اصفهان باید برچیده شوند

ویتکاف، نماینده ویژه ترامپ امروز طی اظهاراتی گفت: «برنامه غنی‌سازی هرگز نباید در ایران وجود داشته باشد. این خط قرمز ماست: هیچ‌گونه غنی‌سازی. این یعنی برچیدن کامل، یعنی هیچ‌گونه تسلیحاتی‌سازی، و یعنی این‌که نطنز، فردو و اصفهان—که سه مرکز اصلی غنی‌سازی آن‌ها هستند—باید برچیده شوند.»

عراقچی یک روز قبل از دور چهارم مذاکرات با آمریکا، راهی عربستان شد
عراقچی یک روز قبل از دور چهارم مذاکرات با آمریکا، راهی عربستان شد

وزیر امور خارجه برای دیدار و رایزنی با مقام‌های عالی‌رتبه عربستان عازم این کشور شد. این در حالی است که قرار است دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا روز یکشنبه در عمان برگزار شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است