کد خبر : 212959
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ - 10:02
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

زیدآبادی: سیدمحمد خاتمی هم چند ماه پیش تصمیم داشت از سیاست اعلام کناره‌گیری کند

زیدآبادی: آقای خاتمی هم گفت که چند ماه پیش در صدد انجام همان کاری بوده که من انجام داده‌ام یعنی اعلام کناره‌گیری از سیاستِ روزمره و دل‌مشغولی به کارهای نظری و فکری و فرهنگی، اما تحولات ماه‌های اخیر وی را از این کار بازداشته است.

زیدآبادی: سیدمحمد خاتمی هم چند ماه پیش تصمیم داشت از سیاست اعلام کناره‌گیری کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمد زیدآبادی روزنامه نگار و فعال سیاسی اصلاح طلب در کانال تلگرامی خود نوشت:

دیروز وزش بادی تند، هوای تهران را پاک و دلپذیر کرده بود. به اتفاق فرزندم راهی دارآباد شدیم، البته نه برای گردش و تفرج در دامنه‌های شمال شرقی تهران، بلکه برای دیدار با سید محمد خاتمی.

آقای خاتمی از اعلام کناره گیری‌ام از سیاست دل‌نگران شده بود و می‌خواست دلیلش را بداند. دو ساعتی با هم در این باره گپ زدیم.

من برای آقای خاتمی به عنوان یک روحانی خوشفکر و فرهنگی و مداراجو همیشه احترامی عمیق قائل بوده‌ام، گرچه نیش قلمم علیه برخی جنبه‌های نگاه و عملکرد سیاسی او معمولاً تیز بوده است.

جالب اینکه آقای خاتمی هم گفت که چند ماه پیش در صدد انجام همان کاری بوده که من انجام داده‌ام یعنی اعلام کناره‌گیری از سیاستِ روزمره و دل‌مشغولی به کارهای نظری و فکری و فرهنگی، اما تحولات ماه‌های اخیر وی را از این کار بازداشته است.

به او گفتم به خلاف ظاهر اوضاع، یکی از احتمالات آینده، اقبالِ دوبارۀ جامعه به اوست. خندید و گفت؛ دیگه از من گذشته است! گفتم؛ گردش روزگار اما غریب است….

اخبار مرتبط:
پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه عمان
پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه عمان

نامه کتبی سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در مورد روابط دوجانبه بین ایران و عمان توسط سفیر کشورمان به بدرالبوسعیدی، وزیر خارجه عمان تقدیم شد.

نتانیاهو: ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند / ترامپ: امیدوارم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از ایران نشنویم
نتانیاهو: ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند / ترامپ: امیدوارم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از ایران نشنویم

نتانیاهو مدعی شد: «با کمک آمریکا دستاوردهای بسیاری داشتیم. برنامه هسته‌ای و موشکی ایران عقب افتاده است. ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند. کشوری مثل اسرائیل نمی‌تواند با چنین توانایی مقابله کند.»

حمله حسین شریعتمداری به پزشکیان: ترامپ و نتانیاهو طبق فتوای مراجع باید اعدام شوند
حمله حسین شریعتمداری به پزشکیان: ترامپ و نتانیاهو طبق فتوای مراجع باید اعدام شوند

«‌رئیس‌جمهور در گفت‌وگویی با «تاکر کارلسون» خبرنگار آمریکایی مواضع کشورمان درخصوص همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی و شرایط ایران برای ازسرگیری احتمال مذاکرات با آمریکا را تشریح کرد»! که با عرض پوزش باید گفت؛ اظهارات آقای پزشکیان در این مصاحبه با «‌مواضع کشورمان‌» فاصله‌ای پرناشدنی دارد!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است