کد خبر : 212701
انتشار : 2022/11/27 - 00:45
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

«دستور ویژه» اژه‌ای برای آزادی برخی زندانیان «قضایای اخیر» در پی پیروزی تیم ملی

رئیس قوه قضاییه به مراجع ذیربط قضایی برای بهره مندی زندانیان از ارفاقات قانونی و بازگشت آنان به آغوش گرم خانواده دستور ویژه داد.

«دستور ویژه» اژه‌ای برای آزادی برخی زندانیان «قضایای اخیر» در پی پیروزی تیم ملی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در پی پیروزی شورانگیز و بازی غیرتمندانه ملی‌پوشان تیم ملی فوتبال کشورمان در برابر تیم ملی فوتبال کشور ولز و شعف و شادمانی پدید آمده در سراسر ایران اسلامی و تجلی و تبلور روح جمعی و اتحاد و همبستگی ملی، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه به مراجع و مراکز ذیربط قضایی دستور داد به شکرانه عنایت پروردگار و مسرت و سرور ملی حاصل از ظفرمندی تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران، نسبت به آن دسته از زندانیان که شرایط بهره‌مندی از ارفاقات قانونی را دارا می‌باشند، نهایت مساعدت و معاضدت انجام گیرد و مقدمات آزادی و بازگشت آنها به آغوش گرم خانواده‌های‌شان در اولین فرصت ممکن فراهم گردد.

البته در دستور رئیس دستگاه قضا تصریح شده که بدیهی است کسانی که در قضایای اخیر مرتکب جنایت شده و مدافعان امنیت مردم را شهید و مجروح کردند و اموال مردم را به آتش کشیدند و قرآن را سوزاندند، قابل اغماض و بخشش نیستند و تاکید ما این است که برای عناصر و مسببان اصلی اغتشاشات اخیر، هیچ جای ارفاق وجود ندارد.

 

 

اخبار مرتبط:
پشت رژه موتوری مجاهدین خلق در کرج یک ماجرای عجیب بود
پشت رژه موتوری مجاهدین خلق در کرج یک ماجرای عجیب بود

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: همه متهمان رژه خودرویی منتسب به منافقین در کرج بازداشت شدند.

ضرغامی: جنتی به دلیل کهولت سن، امکان گفت‌وگو ندارد
ضرغامی: جنتی به دلیل کهولت سن، امکان گفت‌وگو ندارد

عزت الله ضرغامی، رئیس پیشین سازمان صداوسیما و عضو شورای عالی فضای مجازی در گفت‌وگویی تازه گفت: دبیر شورای نگهبان به دلیل کهولت سن، امکان ملاقات و گفت‌وگو ندارد.

جوکار: زمان برگزاری انتخابات شوراها هنوز قطعی نشده است
جوکار: زمان برگزاری انتخابات شوراها هنوز قطعی نشده است

رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: ستاد انتخابات کشور و هیات نظارت مرکزی طی جلسه‌ای مشترک، ۲۴ مهرماه را برای برگزاری انتخابات شوراها به شعام پیشنهاد داده اند و منتظر پاسخ شورای عالی امنیت ملی به این پیشنهاد هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است