کد خبر : 212065
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۲ - 15:29
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

سردار کوثری: نیروی زمینی برای مقابله با تجزیه‌طلبان به کردستان اعزام شدند

نماینده تهران در مجلس گفت: تجزیه‌طلبان به خصوص کومله، پژاک و دموکرات در منطقه اقلیم کردستان حضور پیدا کرده‌اند تا بتوانند قسمتی از کردستان را به دست بیاورند؛ به این خاطر نیروی زمینی به غرب کشور فرستاده شد تا بتوانند بر آنان غلبه پیدا کرده و در مرزها امنیت را برقرار کنند.

سردار کوثری: نیروی زمینی برای مقابله با تجزیه‌طلبان به کردستان اعزام شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛محمد کوثری، نماینده تهران در مجلس در خصوص نحوه برخورد با اعتراضات اخیر در کشور گفت: مقام معظم رهبری و امام خمینی همیشه تاکید بر این داشته اند که نظام جمهوری اسلامی متعلق به مردم است. مسئولان باید با حضور در میان مردم اعتراض آنان را شنیده و به دنبال حل آن باشند.

به گزارش جماران، بخش هایی از گفت و گوی کوثری را در ادامه می خوانید:

*اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی همیشه خباثت‌های استکبار جهانی و صهیونیست بین‌الملل و ارتجاع منطقه به دنبال این هستند که مردم را رو در روی هم و در مقابل دولت یا نظام قرار بدهند و در نهایت با حمایت‌های علنی این هدف را ممکن کنند؛ به خصوص این بار که جان بولتون خبیث می‌گوید ما اسلحه فرستادیم و این اسلحه‌ها را باید به کار بگیرید و در رسانه‌ها و فضای مجازی نیز مستقیما یک سری افرادی که آموزش دیده‌اند را فرماندهی کرده و به میان مردم در اعتراضات فرستادند که در نتیجه آن تعدادی از افراد که اعتراض دارند، فریب می‌خورند و احساسی برخورد می‌کنند.

*در این مدت تعدادی از نیروهای انتظامی بسیج و حتی وزارت اطلاعات شهید شدند و ما با اقتدار در برخورد با تجزیه طلبان آنچنان محکم برخورد کردیم که قطعا و یقینا همان اقتدار را با روش‌های دیگر انجام خواهیم داد. عده‌ای با آگاهی و بصیرت از این افراد کنار کشیدند و لذا افراد خود فروخته‌ای که تا امروز مورد شناسایی واقع نشده اند، دستگیر خواهند شد و این مسئله به آرامی حل خواهد شد.

*در نوع برخورد با برهم‌زنندگان امنیت همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند، قوه‌قضاییه باید برخورد شدیدی را با عوامل اصلی که در اصل به نیابت از استکبار جهانی و صهیونیست لیدر بودند و فرماندهی کردند انجام دهد تا درس عبرتی برای این دسته از افراد شود.

*همان‌طور که حضرت امام و مقام معظم رهبری فرمودند نظام جمهوری اسلامی از مردم برخاسته و برای خود مردم است. در سال ۵۹ طی ۸ سال بدون امکانات جنگیدیم و ایستادیم، لذا اینگونه نیست که توان مقابله نداشته باشیم، اما مردم باید در چارچوب مشخص مشکلات خود را به گوش مسئولان برسانند تا مشکلاتشان حل شود.

*تجزیه‌طلبان به خصوص کومله، پژاک و دموکرات در منطقه اقلیم کردستان حضور پیدا کرده اند تا بتوانند قسمتی از کردستان را به دست بیاورند؛ به این خاطر نیروی زمینی به غرب کشور فرستاده شد تا بتوانند بر آنان غلبه پیدا کرده و در مرزها امنیت را برقرار کنند و مردم شهرهای کردستان به زندگی خود ادامه دهند.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است