کد خبر : 211902
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۱ - 18:08
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

خبر جدید درباره قیمت بنزین

سازمان برنامه و بودجه هرگونه اصلاح قیمت بنزین در سال آینده را تکذیب کرد.

خبر جدید درباره قیمت بنزین

به گزارش سایت خبری مدارا؛سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: به استناد ماده ۳۹ قانون برنامه ششم توسعه، قانون هدفمند کردن یارانه‌ها، تبصره (۱۴) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و قوانین بودجه سنواتی، منابع حاصل از فروش داخلی فرآورده‌های نفتی از جمله بنزین جزو منابع سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها بوده و ارتباطی با بودجه عمومی دولت ندارد.

به نوشته خبرآنلاین، در این مورد تمامی منابع حاصل از فروش داخلی فرآورده‌های نفتی به‌حساب سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها نزد خزانه واریز و بر اساس ردیف‌های مصوب مصارف جدول تبصره (۱۴) قوانین بودجه سنواتی توسط سازمان برنامه و بودجه کشور برای پرداخت یارانه نقدی و سایر ردیف‌های قانونی تبصره مذکور تخصیص داده می‌شود.

با توجه به موارد یاد شده دولت در صورت وجود کسری بودجه، برای تامین آن در بودجه عمومی خود قانونا اختیاری برای اختصاص منابع ناشی از فروش فرآورده‌های نفتی به درآمدهای عمومی دولت را ندارد. از طرف دیگر، دولت بارها هرگونه افزایش قیمت بنزین را تکذیب کرده است و برنامه نیز برای اصلاح قیمت بنزین ندارد.

معلوم نیست چرا برخی جریان‌های سیاسی به هر بهانه و بدون داشتن اطلاعات دائم از قصد دولت برای افزایش قیمت بنزین می‌گویند، آیا در شرایط فعلی دامن‌زدن به التهابات افکار عمومی در جهت منافع ملی است؟

اخبار مرتبط:
اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد
اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد

بسته‌های TD-LTE ایرانسل بین ۹ تا نزدیک به ۷۰ درصد گران‌تر شدند و این گرانی در حالی رخ می‌دهد که سرویس TD-LTE در بسیاری از نقاط کشور برای کاربران با اختلال شدید همراه بوده و حتی برای بعضی کاربران قطعی مکرر این سرویس نیز در هفته‌های گذشته گزارش شده است. بسته‌های ۶ ماهه این سرویس نیز نزدیک ۶۸ درصد رشد قیمتی داشتند و به عنوان مثال بسته ۱۵۰ گیگابایتی ۶ ماهه از ۳۶۲ هزار تومان به ۶۰۸ هزار تومان رسیده است. همچنین بسته ۱۰۰ گیگابایتی ۶ ماهه نیز از ۲۶۸ به ۴۵۰ هزار تومان رسیده است که خبر از افزایش ۶۸ درصدی دارد.

چک‌های برگشتی بانک سپه یک ماه تعلیق شدند
چک‌های برگشتی بانک سپه یک ماه تعلیق شدند

بانک سپه از تعلیق چک‌های صادره عهده این بانک با تاریخ سررسید ۲۴ خرداد لغایت ۷ تیرماه سال جاری به مدت یک ماه خبر داد.

آمار تورم اقلام خوراکی خردادماه؛ لیمو ترش رکورددار گرانی شد
آمار تورم اقلام خوراکی خردادماه؛ لیمو ترش رکورددار گرانی شد

گزارش تورم خوراکی‌ها در خرداد نشان می‌دهد که سایه جنگ، قیمت برخی کالاهای مورد نیاز را تحت تاثیر قرار داده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است