کد خبر : 211763
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۱ - 08:26
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

انتقاد تند کیهان از بازیکنان تیم ملى براى نخواندن سرود ملى و واکنش عجیب به باخت ٢ – ۶

تیم ملی فوتبال ایران در حالی نتیجه بازی را آن هم با رکوردشکنی تاریخی زدن 2 گل در جام جهانی به تیم قدرتمند انگلیس واگذار کرد که از هفته‌ها پیش، از رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی و آل‌سعود گرفته تا وطن‌فروشان داخلی و خارجی جنگ روانی- رسانه‌ای ناجوانمردانه و بی‌سابقه‌ای علیه این تیم به راه انداخته بودند.

انتقاد تند کیهان از بازیکنان تیم ملى براى نخواندن سرود ملى و واکنش عجیب به باخت ٢ – ۶

به گزارش سایت خبری مدارا؛ این روزنامه نوشت:‌ «تیم ملی فوتبال ایران در حالی نتیجه بازی را آن هم با رکوردشکنی تاریخی زدن ۲ گل در جام جهانی به تیم قدرتمند انگلیس واگذار کرد که از هفته‌ها پیش، از رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی و آل‌سعود گرفته تا وطن‌فروشان داخلی و خارجی جنگ روانی- رسانه‌ای ناجوانمردانه و بی‌سابقه‌ای علیه این تیم به راه انداخته بودند.»

کیهان و افزود: «این رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی و آل‌سعود با کمک پادوهای وطن‌فروش داخلی و خارجی، در تلاش برای ایجاد شکاف میان مردم ایران و اعضای تیم ملی فوتبال ایران و نیز تولید دوگانه‌های دروغین و کاذبی نظیر «مردم- حاکمیت» از هیچ دنائت و شناعتی فروگذار نکردند. »

این روزنامه از تلاش برای بایکوت تیم ملی فوتبال نیز به تندی انتقاد کرد و نوشت: «پستی و وقاحت این جماعت چه در ورزشگاه و چه در شبکه‌های اجتماعی تا جایی بود که در جریان بازی تیم ملی فوتبال ایران و انگلیس از یک‌سو در مقابل گلزنی تیم رقیب خوشحالی و شادمانی می‌کردند اما از گلزنی‌های مهدی طارمی ستاره تیم ملی ایران ابراز تأسف داشتند. »

کیهان همچنین از برخی بازیکنان تیم ملی به شدت انتقاد کرد و نوشت: «برخی از اعضای تیم غیرت نداشتند و سرود نخواندند.»

این روزنامه از عملکرد مهدی طارمی مهاجم تیم ملی کشورمان تمجید کرد و نوشت: «مهدی طارمی با دو گل ارزشمند خود به قوی‌‌ترین انگلیس ادوار جام‌جهانی به نوعی تاریخ‌‌سازی کرد و تنها بازیکن ایران در تاریخ جام‌جهانی لقب گرفت که توانسته ۲ گل در جام‌جهانی بزند.»

اخبار مرتبط:
خادمی: افرادی رد صلاحیتم کردند که فرق میدان نفتی با میدان‌تره بار را نمی‌دانند / این ردصلاحیت‌ها به ضرر نظام است
خادمی: افرادی رد صلاحیتم کردند که فرق میدان نفتی با میدان‌تره بار را نمی‌دانند / این ردصلاحیت‌ها به ضرر نظام است

هدایت‌الله خادمی نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط هیات اجرایی و این دولت می‌نوشتند ما نماینده کر و لال می‌خواهیم لااقل ما شرکت نمی‌کردیم.

رهبر انقلاب: معنای نفی سلطه‌ی آمریکا بر منطقه، قطع رابطه‌ی سیاسی با آمریکا نیست
رهبر انقلاب: معنای نفی سلطه‌ی آمریکا بر منطقه، قطع رابطه‌ی سیاسی با آمریکا نیست

به مناسبت ایام تشکیل سازمان بسیج مستضعفان به دستور امام خمینی (ره) در سال‌ ۱۳۵۸، جمع کثیری از بسیجیان صبح امروز (چهارشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

اگر عمل زیبایی چهره شما را تغییر داده، باید کارت ملی خود را عوض کنید
اگر عمل زیبایی چهره شما را تغییر داده، باید کارت ملی خود را عوض کنید

وزیر کشور در حاشیه جلسه امروز هیات دولت، در پاسخ به سوالی درخصوص اعلام ثبت احوال درباره افرادی که پس از عمل زیبایی تغییراتی در چهره آن‌ها اتفاق می‌افتد، عنوان کرد: اگر هرگونه عمل زیبایی منجر به تغییر چهره شود و ضوابط مشخصی را که مربوط به عکس افراد روی کارت ملی است از دست بدهند منطقی است که باید تصاویر جدید در روی کارت ملی آن‌ها وجود داشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است