کد خبر : 211706
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۳۰ - 14:07
دسته‌بندی : فرهنگی، اخبار ویژه
چاپ

مهران مدیری به دادسرا احضار شد+جزئیات

ناصر قدیرکاشانی، تهیه‌کننده «دورهمی» شکایت صداوسیما و ماجرای احضار به دادگاه صدر را تأیید کرد.

مهران مدیری به دادسرا احضار شد+جزئیات

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ناصر قدیر کاشانی، تهیه‌کننده برنامه «دورهمی» ضمن تأیید احضار مهران مدیری به دادگاه، تأکید کرد که بابتِ شکایت سازمان صداوسیما به دادگاه احضار شدیم و فعلاً درباره جزئیات این شکایت و دادگاه نمی‌توانم نکته‌ای مطرح کنم.

به نوشته اعتمادآنلاین، او همچنین در خصوص پیگیری قضائی و حقوقی افتراها و تهمت‌هایی که به مهران مدیری روا شد به این نکته اشاره کرد: آقای مدیری امکان دارد پرونده تهمت‌ها و افتراهای عجیب و غریبی که در دوره اخیر به ایشان روا شد به جریان بیندازند.

قدیر کاشانی تأکید کرد: با آقای مدیری خیلی ناجوانمردانه رفتار شد و بینِ اتفاقاتی که در این دوره افتاد و رفتاری که با این بازیگرِ قدیمی سینما و تلویزیون انجام شد هیچ‌گونه تناسبی وجود نداشت. واقعاً حیف بود که مهران مدیری به درجه‌ای برسد از مدیری بودنِ‌ خود اظهار خستگی کند.

اخبار مرتبط:
بامداد بیات، آهنگساز درگذشت
بامداد بیات، آهنگساز درگذشت

بامداد بیات آهنگساز، تنظیم‌کننده، نوازنده پیانو و فرزند زنده‌یاد بابک بیات امروز (دوشنبه، نهم تیر) در سن ۴۰ سالگی درگذشت.

نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد

نمایشگاه «اوتیسمالیسم» با آثاری از احسان کچوئیان، فردا در فرهنگسرای سرو به کار خود پایان می‌دهد.

نماوا عذرخواهی کرد
نماوا عذرخواهی کرد

پلتفرم نماوا اعلام کرد با مساعدت‌های دادستانی و حمایت‌های ساترا، روند رسیدگی به پرونده این پلتفرم شتاب گرفته و انسداد آن تا چند روز آینده رفع خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است