کد خبر : 211447
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۹ - 09:05
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

توییتر ترامپ رفع تعلیق شد

ایلان ماسک در پایان نظرسنجی توییتری خود تصمیم گرفت رای به رفع تعلیق حساب کاربری ایلان ماسک کند.

توییتر ترامپ رفع تعلیق شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ با گذشت بیش از دو سال از تعلیق حساب کاربری دونالد ترامپ در توییتر که پس از حوادث رخ داده در انتخابات آمریکا و حمله هوادارانش به ساختمان کنگره رخ داد ، در شرایطی که نامزدهای مورد حمایت این تاجر و رئیس جمهور پیشین آمریکا در انتخابات کنگره و سنای آمریکا و همچنین رقابت بر سر فرمانداری ایالت ها روزهای ناموفقی را سپری کردند و او دوباره عزمش را جزم کرده تا نامزد منتخب جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا شود ، ایلان ماسک حساب توییتری او را از تعلیق خارج کرد.

ترامپ که با بیش از ۸ میلیون کاربر یکی از پر طرفدارترین حساب های کاربری در توییتر را داشته است ، با همین حساب توییتری توانست در انتخابات سال ۲۰۱۶ به ریاست جمهوری در آمریکا برسد و از سد هیلاری کلینتون عبور کند. ایلان ماسک روز شنبه به دنبال برگزاری یک نظر سنجی، حساب کاربری دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا را در توییتر دوباره فعال کرد.درنظرسنجی ایلان ماسک در توییتر ۵۱.۸ درصد شرکت کنندگان خواستار بازگرداندن حساب کاربری دونالد ترامپ شدند. شبکه اجتماعی توییتر به دنبال هجوم شماری از خشونت طلبان طرفدار دونالد ترامپ به ساختمان کنگره در ششم ژانویه سال ۲۰۲۰حساب کاربری رئیس جمهوری آمریکا را برای ۱۲ ساعت تعلیق کرده بود. این شبکه اجتماعی سپس حساب کاربری شخصی دونالد ترامپ را برای همیشه مسدود کرد. دونالد ترامپ در شبکه توییتر بیش از ۸۸ میلیون فالوئر داشت.دونالد ترامپ هم در واکنش توییتر را متهم کرده بود که با «دموکرات‌ها و افراطی‌های چپگرا» در صدد «ساکت» کردن او هستند.

اخبار مرتبط:
آمریکا، انصارالله یمن را گروه تروریستی اعلام کرد
آمریکا، انصارالله یمن را گروه تروریستی اعلام کرد

کاخ سفید اعلام کرد که به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا انصارالله یمن دوباره در فهرست سازمان های تروریستی خارجی قرار گرفته است.

ترامپ: تلفن‌ها و کامپیوترهای ساخت چین تهدیدی بزرگتر از اپلیکیشن تیک‌تاک هستند
ترامپ: تلفن‌ها و کامپیوترهای ساخت چین تهدیدی بزرگتر از اپلیکیشن تیک‌تاک هستند

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا تاکید کرد در دوره اول ریاست جمهوری ام از عفو خودم خودداری کردم چون کار اشتباهی انجام نداده بودم. ترامپ همچنین گفت: به خاطر دولت بایدن ۴ سال جهنم را تجربه کردم و میلیون‌ها دلار خرج هزینه‌های قانونی کردم.

فرانسه حکم بازداشت بشار اسد را به اتهام مشارکت در جنایات جنگی، به ویژه حمله عمدی به غیرنظامیان، صادر کرد
فرانسه حکم بازداشت بشار اسد را به اتهام مشارکت در جنایات جنگی، به ویژه حمله عمدی به غیرنظامیان، صادر کرد

یک منبع حقوقی گفت که قضات بازپرس فرانسوی حکم بازداشت بشار اسد، رئیس جمهور برکنار شده سوریه را به اتهام «مشارکت در جنایات جنگی، به ویژه حمله عمدی به غیرنظامیان»، صادر کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است