کد خبر : 211357
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۸ - 20:07
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

کی روش: دوست دارم در فینال با پرتغال بازی کنیم

​سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از تیم ملی فوتبال کشورش پرتغال به عنوان یکی از مدعیان قهرمانی این دوره از جام جهانی یاد کرد.

کی روش: دوست دارم در فینال با پرتغال بازی کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کارلوس کی‌روش با تمجید از پیشرفت مهدی طارمی، در پاسخ به سوالی درباره جنجال‌های پیرامون مهاجم پورتو و اتهامات مربوط به شبیه سازی، تاکید کرد که حضور طارمی در پورتو به طور طبیعی باعث ایجاد خصومت در بین رقیبان می‌شود. ما بازیکن مهم‌تری از او داریم که همان تیم است.

به گزارش ایسنا، به نقل از رکورد، کی‌روش گفت:

*در پرتغال، وقتی برای پورتو گل می‌زنید، قلب سه یا چهار میلیون هوادار دیگر تیم‌ها را می‌شکنید. وقتی برای اسپورتینگ گل می‌زنید، خیلی‌های دیگر را متاثر می‌کنید. این برای یک بازیکن طبیعی است. طارمی در پرتغال بسیار موفق است و بازیکنی عالی بوده و طبیعی است که مطبوعات لیسبون از طارمی خوش‌شان نیاید (می‌خندد). همیشه همین‌طور بوده است. 

*دوست دارم در صورت صعود ایران به فینال جام جهانی ۲۰۲۲‌، با پرتغال بازی کنیم (با خنده)؛ البته با احترام به دوستم پائولو بنتو (سرمربی کره جنوبی).

*من کمی از این جریانات (وضعیت رونالدو در منچستر یونایتد) دور هستم. این اتفاقات من را شگفت‌زده نمی‌کند. محیط کار، مانند زندگی، پیشرفت خود را دارد. قرارداد با کریستیانو به عنوان عنصری که می‌تواند وارد باشگاه شود تا فلسفه سال‌های اخیر را تغییر دهد اتفاق خوبی بود ولی در یونایتد سه باشگاه از یونایتد خیلی جلوترند. شما نمی‌توانید این را در شش ماه یا یک سال درست کنید، چهار تا هفت سال طول می‌کشد. نمی‌توان یک بازیکن ۳۷ ساله را به همان شکلی که یک بازیکن ۲۰ ساله مدیریت کرد.

*سعی می‌کنیم تمام تلاش خود را برای کسب امتیاز انجام دهیم. همیشه تلاش می‌کنیم و بازی به بازی پیش می‌رویم. درباره پرتغال باید بگویم که هرگز این همه بازیکن فوق‌العاده در یک تیم گرد هم نیامده‌اند. این بار پرتغال همه شرایط را دارد. آیا می‌تواند قهرمان شود؟ بله. همه می‌توانند، اما پرتغال فرمول انفجاری دارد. ما همیشه بازیکنان بزرگی داشتیم ولی الان تجربه هم داریم.

اخبار مرتبط:
واکنش فوری فدراسیون به شایعه حضور مجیدی در تیم ملی
واکنش فوری فدراسیون به شایعه حضور مجیدی در تیم ملی

یک رسانه اماراتی مدعی شده است که فدراسیون فوتبال ایران فرهاد مجیدی را گزینه‌ جانشینی امیر قلعه‌نویی می‌داند.

طعنه روزنامه اصولگرا به مهدی تاج: حتما باید پیشنهاد از زبان جناب خان مطرح شود تا بپذیرید؟
طعنه روزنامه اصولگرا به مهدی تاج: حتما باید پیشنهاد از زبان جناب خان مطرح شود تا بپذیرید؟

به نظر می رسد کارشناسان و اهالی رسانه برای آن که حرف شان به کرسی بنشیند و نظرات کارشناسی و دلسوزانه شان مورد قبول مسئولان واقع شود، باید از جناب خان کمک بگیرند و از تریبون او استفاده کنند!

مهدی طارمی: امیر تتلو را اعدام نکنید / اعدام راه حل نیست
مهدی طارمی: امیر تتلو را اعدام نکنید / اعدام راه حل نیست

مهدی طارمی، ستاره فوتبال ایران برای امیرحسین مقصودلو استوری گذاشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است