کد خبر : 211098
انتشار : 2022/11/18 - 13:42
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

محسنی اژه ای توییتر ندارد

بر اساس اعلام قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محسنی اژه‌ای هیچ فعالیتی در توییتر ندارد و انتساب هرگونه حساب کاربری به رئیس دستگاه قضا در شبکه اجتماعی توییتر تکذیب می‌شود.

محسنی اژه ای توییتر ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ قوه قضاییه اعلام کرد:

در پی انتساب برخی از حساب‌های کاربری در توییتر به رئیس قوه قضاییه، مجددا به اطلاع می‌رساند که حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محسنی اژه‌ای هیچ فعالیتی در این شبکه اجتماعی ندارد و انتساب هرگونه حساب کاربری به رئیس دستگاه قضا در شبکه اجتماعی توییتر تکذیب می‌شود.

بر اساس این گزارش، سال گذشته و همزمان با عید سعید غدیر خم، صفحه رسمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در اینستاگرام، اپارات و روبیکا، به نشانی @ejeii_org و با انتشار فرازهایی از نامه حضرت امیر به مالک اشتر، آغاز به کار کرد.

کاربران فضای مجازی می‌توانند از طریق این صفحات علاوه بر آگاهی از اخبار و مواضع رئیس دستگاه قضا در دوره تحول و تعالی قوه قضائیه، نظرات پیشنهادات و انتقادات خود را نیز با هدف دیده‌بانی مردمی، مطرح کنند.

صفحه اینستاگرام حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای نیز از روز نخست ایجاد محدودیت برای این شبکه اجتماعی در جریان اغتشاشات اخیر به احترام مردم و عدم دسترسی آسان آنها به این شبکه اجتماعی هیچ گونه پست و استوری جدیدی منتشر نکرده است.

اینستاگرام:

https://www.instagram.com/ejeii_org/

آپارات: https://www.aparat.com/ejeii_org

روبیکا: https://rubika.ir/ejeii_org

اخبار مرتبط:
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس

دفتر نخست‌وزیری پاکستان اعلام کرد شهباز شریف نگرانی عمیق خود را در مورد تشدید تنش در منطقه خلیج فارس ابراز کرده است.

فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد
فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد

وزارت امور خارجهٔ فرانسه از احضار کاردار سفارت ایران در پاریس به این وزارتخانه خبر داد؛ این احضار درپی ادعای بازداشت کارکنان سفارت فرانسه در تهران انجام شده است.

سپاه پاسداران: نظامیان آمریکایی در حمله سپاه به مجتمع الرکبان در اردن کشته شدند
سپاه پاسداران: نظامیان آمریکایی در حمله سپاه به مجتمع الرکبان در اردن کشته شدند

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از کشته نظامیان آمریکایی در حمله سپاه به مجتمع الرکبان در اردن خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است