کد خبر : 211052
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۷ - 10:49
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

عذرخواهى به دلیل ورود ۳ نیروی امنیتی به کتابخانه دانشگاه شیراز

ورود سه تن از نیروهای تامین امنیت در روز پنجشنبه ۲۶ آبان‌ماه ۱۴۰۱ به کتابخانه خوارزمی دانشگاه شیراز، واکنش‌ دانشجویان و عذرخواهی مسئولان را در پی داشته است.

عذرخواهى به دلیل ورود ۳ نیروی امنیتی به کتابخانه دانشگاه شیراز

به گزارش سایت خبری مدارا؛ معاون دانشجویی‌فرهنگی دانشگاه شیراز در این باره در توضیحاتی که شامگاه پنجشنبه در سایت دانشگاه منتشر شد، توضیح داد: ظهر پنجشنبه ۲۶ آبان‌ماه ۱۴۰۱ حوالی ساعت ۱۱، نیروهای امنیتی مستقر در میدان نمازی شیراز، به یکی از دانشجویان این دانشگاه مشکوک شده و برای بازرسی او اقدام می‌کنند. دانشجو، به‌دلیل اضطراب فرار کرده و وارد محوطه کتابخانه خوارزمی دانشگاه، در مجاورت میدان نمازی می‌شود.

به نوشته همشهری آنلاین، علی حفیظی یادآور شد: این کتابخانه متعلق به دانشگاه شیراز و خارج از محوطه پردیس دانشگاه شیراز است.

معاون فرهنگی دانشگاه شیراز گفت: نیروهای امنیتی درحال تعقیب دانشجو وارد محوطه کتابخانه شدند و بعد از دخالت نیروهای حراست دانشگاه، دانشجو به اتاق حراست منتقل شد و پس از تماس حراست با خانواده‌ او، این دانشجو در کمال سلامت به خانواده‌ تحویل داده شد.

عذرخواهی متولیان امنیت به خاطر ورود بدون هماهنگی 

حفیظی همچنین بیان کرد: مسئولان امنیتی بعد از این اتفاق در تماس با ریاست دانشگاه شیراز از ورود بدون هماهنگی نیروهای امنیتی به محوطه دانشگاه عذرخواهی کرده و قول پیگیری و برخورد با نیروی خاطی را داده‌اند.

معاون دانشگاه شیراز گفت: دانشگاه شیراز با قدرت، پیگیر حقوق مادی و معنوی دانشجویان خود بوده  و از مسیرهای قانونی به دنبال اعاده‌ حیثیت از دانشگاهیان است.

واکنش تشکل‌ها 

بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز در روایتی از این رخداد در بیانیه‌ای نوشت: یکی از دانشجویان دانشگاه شیراز در حد فاصل میدان دانشجو تا میدان نمازی اقدام به فیلمبرداری و عکسبرداری از نیروی‌های امنیتی کرد، اتفاقی که منجر به شک کردن نیروهای امنیتی به این فرد شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: این فرد اقدام به فرار کرد و در نهایت وارد کتابخانه خوارزمی شد که این اتفاق باعث تعقیب فرد توسط نیروهای امنیتی شد. حراست کتابخانه با توجه به ورود غیرعادی این فرد به کتابخانه، به او شک کرد و به دنبال او رفتند.

در بیانیه بسبج دانشجویی دانشگاه شیراز همچنین آمده است: در نبود حراست در ورودی کتابخانه، سه تن از نیروهای امنیتی در اقدامی بدون اطلاع و خلاف قوانین تصمیم به ورود به حریم دانشگاه و کتابخانه خوارزمی گرفتند و با از بین بردن حرمت محیط دانشگاه، اقدام به درگیری با فرد متواری کردند و او را به سمت بیرون بردند.

این بیانیه می‌افزاید: پس از اینکه نیروهای حراست متوجه می‌شوند هویت فرد، دانشجو بوده است، منجر به خروج نیروهای امنیتی از حریم کتابخانه خوارزمی شد و دانشجو در گیت حراست ماند و حراست با تماس با خانواده دانشجو و مطلع کردن آنها، دانشجو را همراه خانواده خود از محیط دانشگاه خارج کردند.

در این بیانیه با بیان اینکه حضور نیروهای نظامی در دانشگاه بر خلاف قوانین است، پیشگیری از اقدامات مشابه خواسته شده و آمده است: ساعاتی پس از این اتفاق از دانشجو و خانواده وی توسط نهادهای مسئول دلجویی به عمل آمده است.

برخی دیگر از تشکل‌های دانشگاه شیراز  نیز بیانیه جداگانه‌ای منتشر کرده اند. در این پیوند، انجمن وفاق و توسعه دانشجویان دانشگاه شیراز در نامه سرگشاده به مسئولان این دانشگاه خواهان برخورد مقتدرانه با این رخداد و پیشگیری از رخدادهای مشابه شد.

عذرخواهی از دانشگاهیان

جواد قناعتی مدیرکل امور سیاسی و انتخابات استانداری فارس در این باره گفت: تعقیب در محدوده دانشگاه و ورود به کتابخانه که دانشجویان در حال مطالعه بودند، اقدامی غیرقانونی بوده است.

وی در گفتگو با ایرنا افزود : این اقدام غیر قانونی ، باعث آسیب دیدن ساحت دانشگاه و جریحه دار شدن احساسات پاک دانشگاهیان، به خصوص دانشجویان عزیز این دانشگاه شده است.

لزوم حفظ حرمت دانشگاه

دبیر کمیسیون دانشجویی شورای تامین استان خاطرنشان کرد: بدون تردید همه مسئولان و بویژه نیروهای حافظ امنیت، حفظ حرمت و رعایت شأن محیط مقدس دانشگاه را وظیفه قطعی و انکار ناپذیر خود می دانند.

قناعتی افزود: از دانشگاهیان دانشگاه شیراز بویژه دانشجویان عزیز و خصوصا دانشجوی مورد نظر ، به دلیل وقوع این رخداد تلخ و خطای صورت گرفته عذرخواهی می‌کنم.

اخبار مرتبط:
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده
محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده

مدیرکل محیط زیست تهران گفت: با استناد به نتایج ارزیابی‌های تخصصی، ادعا‌های مطرح شده درباره وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تالاب بندعلیخان فاقد هرگونه پشتوانه علمی و فنی است.

در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است