کد خبر : 210348
انتشار : 2022/11/14 - 18:48
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

بازیکنان ملی پیش از پرواز به قطر با رئیس جمهور دیدار کردند

ملی‌پوشان فوتبال کشورمان قبل از پرواز به قطر با رئیس جمهور دیدار کردند.

بازیکنان ملی پیش از پرواز به قطر با رئیس جمهور دیدار کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کاروان تیم ملی، مسئولان وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال پس از برگزاری آخرین دور از تمرینات خود در کمپ تیم ملی، با حضور در دفتر رئیس جمهور، با رئیسی دیدار کردند.

در این دیدار وزیر ورزش و جوانان، رئیس فدراسیون فوتبال، کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال و وحید امیری، علیرضا بیرانوند، رامین رضائیان و مرتضی پورعلی‌‌ گنجی به نمایندگی از اعضای تیم ملی فوتبال به بیان نظرات، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند.

رئیسی نیز در سخنانی با قدردانی از تلاش‌های بازیکنان و کادر فنی تیم ملی در مسیر آ‌ماده سازی برای آوردگاه جام جهانی 2022 قطر، برای ملی‌پوشان فوتبال کشورمان آرزوی موفقیت کرد.

اعضای تیم ملی فوتبال امروز راهی دوحه خواهند شد تا از فردا و با ملحق شدن لژیونرها که مستقیم به دوحه می روند، تمرینات خود را در قطر پیگیری کرده و برای رقابت‌های جام جهانی 2022 آماده شوند.

اخبار مرتبط:
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است
نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است

نایب رئیس مجلس گفت که قالیباف، رئیس مجلس قولی نداده است که «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس خارج شود.

اعلام وصول ۳ طرح در صحن علنی مجلس
اعلام وصول ۳ طرح در صحن علنی مجلس

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از اعلام وصول ۳ طرح در صحن علنی مجلس خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است