کد خبر : 210327
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۳ - 18:21
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

اعضای جدید شورای اطلاع‌رسانی دولت تعیین شدند

بر اساس آیین‌نامه اصلاحی چگونگی تعیین و حدود وظایف سخنگوی هیأت وزیران و تشکیل شورای اطلاع‌رسانی دولت، اعضای جدید شورای اطلاع‌رسانی دولت تعیین شدند.

اعضای جدید شورای اطلاع‌رسانی دولت تعیین شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «محمد مخبر» معاون اول رئیس‌جمهور، آیین‌نامه جدید «چگونگی تعیین و حدود وظایف سخنگوی هیأت وزیران و تشکیل شورای اطلاع‌رسانی دولت» را ابلاغ کرد.

در این آیین‌نامه ۱۰ ماده‌ای تأکید شده که «شورای اطلاع‌رسانی دولت به‌منظور سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و هماهنگی در زمینه اطلاع‌رسانی در زمینه برنامه‌ها، فعالیت‌ها و دستاوردهای دولت و اعلام هماهنگ مواضع رئیس‌جمهور و اعضای هیأت دولت به مردم تشکیل شده و فعالیت می‌کند».

بر اساس ماده ۲ آیین‌نامه، معاون حقوقی و امور مجلس رئیس‌جمهور که در حال حاضر به دو معاونت تبدیل شده، از ترکیب شورای اطلاع‌رسانی دولت حذف شده و دبیر هیأت دولت، سخنگو و سخنگویان تخصصی دولت همچون سخنگوی اقتصادی و همچنین وزرای اقتصاد و ارتباطات به اعضای شورا افزوده شدند و تعداد صاحب‌نظران در حوزه ارتباطات و رسانه نیز از دو نفر به پنج نفر افزایش یافته است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، رئیس مرکز ملی فضای مجازی و معاون فرهنگ و ارتباطات دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی از دیگر اعضای جدید شورای اطلاع‌رسانی دولت هستند.

بر اساس آیین‌نامه جدید:

وظایف سخنگوی هیأت وزیران و تشکیل شورای اطلاع‌رسانی دولت، رئیس دفتر رئیس‌جمهور و وزرای ارشاد، اطلاعات، امور خارجه و کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس سازمان صداوسیما و مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی نیز همچون گذشته در ترکیب این شورا حضور دارند.

تبصره یک ماده ۲ آیین‌نامه:

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت می‌تواند به تشخیص رئیس‌جمهور از بین اعضای شورا منصوب شده یا فردی خارج از این مجموعه باشد و حق حضور در جلسات هیأت دولت را خواهد داشت؛ دبیر شورا نیز طبق تبصره ماده ۹ توسط رئیس شورا از بین اعضا یا خارج از مجموعه انتخاب می‌شود که مسئولیت اداره دبیرخانه را بر عهده دارد.

ماده ۳ آیین‌نامه:

سخنگوی دولت با پیشنهاد رئیس‌جمهور و تصویب هیأت وزیران انتخاب می‌شود و می‌تواند در همه جلسات هیأت دولت و سایر شوراها و ستادهایی که به ریاست رئیس‌جمهور یا معاون اول وی برگزار می‌شود، حضور یابد.

ماده ۵ آیین‌نامه:

دستگاه‌های اجرایی را مکلف کرده به‌منظور برنامه‌ریزی و فعالیت‌های اطلاع‌رسانی موثر خود، کارگروه ویژه اطلاع‌رسانی را با حضور بالاترین مقام مسئول هر دستگاه تشکیل دهند و بر اساس ماده ۷، همه استان‌ها باید زیر نظر استاندار دارای شورای اطلاع رسانی باشند.

تبصره یک این ماده تأکید دارد مسئولان روابط عمومی و ارتباطات و اطلاع‌رسانی دستگاه‌ها پس از اخذ تأییدیه صلاحیت‌های حرفه‌ای از دبیرخانه شورا منصوب می‌شوند و در تبصره ۴ آن تصریح شده «در مواردی که دستگاه‌های اجرایی ذیل قوه مجریه قصد شکایت از رسانه‌ای را داشته باشند، باید گزارش آن را جهت اطلاع به دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت ارائه دهند».

اخبار مرتبط:
آیت‌الله العظمی دستغیب: قانون حجاب خلاف شرع است
آیت‌الله العظمی دستغیب: قانون حجاب خلاف شرع است

آیت الله العظمی سید علی محمد دستغیب تاکید کرد: درباره این قانون حجاب (که تبصره‌های زیاد و سختی در آن گذاشته‌اند) به نظر می‌رسد که مشکل را حل نمی‌کند و همچنین از نظر بنده خلاف شرع است و پول گرفتن بیخود از افراد خاطی هیچ وجه شرعی ندارد. لذا به نظر می‌رسد آقایان نمایندگان که این قانون را نوشتند از ایشان خواهش می‌شود روی این قانون خط قرمزی بکشند زیرا به هیچ وجه قابل ملاحظه و تصحیح نیست و شرعیت ندارد.

امام موسی‌صدر و جولانی در میان ایرانی‌ها پربازدید شدند
امام موسی‌صدر و جولانی در میان ایرانی‌ها پربازدید شدند

سرچ ایرانی ها طی ۲۴ ساعت اخیر رنگ و بوی سیاست دارد. البته ثبت نام ایران خودرو و همینطور پیگیری وضعیت تعطیلی به دلیل آلودگی هوای شدید نیز دیگر مواردی است که ایرانی ها جستجو کرده اند.

محمدرضا عارف: تسویه حساب سیاسی در شأن نظام ما نیست
محمدرضا عارف: تسویه حساب سیاسی در شأن نظام ما نیست

معاون اول رئیس‌جمهور در نشست وزرای ادوار انقلاب اسلامی گفت: متاسفانه تسویه حساب‌های سیاسی و باندی که در شأن حکومت و نظام اسلامی نیست، باعث می‌شود گاه ارتباط وزرای سابق و جدید قطع شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است