کد خبر : 210050
انتشار : 2022/11/13 - 11:20
دسته‌بندی : سیاسی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

جلالی نماینده مجلس: در نامه ما به قوه قضاییه، درخواست شده کسانی که در اتفاقات اخیر قتل‌نفس انجام داده‌اند، قصاص شوند

در ساعت اخیر، نامه‌ای در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی با امضای ۲۲۷ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی منتشر شده است که در این نامه خطاب به حجت الاسلام والمسلمین اژه‌ای، ریاست محترم قوه قضائیه خواسته شده است تا پرونده افراد دستگیر شده و معاند در زمره پرونده‌های محاربه دسته‌بندی شود که خانه ملت ماهیت این نامه را از اساس جعلی و دروغ دانست.

جلالی نماینده مجلس: در نامه ما به قوه قضاییه، درخواست شده کسانی که در اتفاقات اخیر قتل‌نفس انجام داده‌اند، قصاص شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام حسین جلالی درباره نامه نمایندگان مجلس به قوه قضائیه به ایسنا می‌گوید: بنده یک نامه‌ای را امضا کردم اما شنیدم نامه دومی نوشته و امضا شده است و آن نامه ای که مطرح شده به امضای نمایندگان و غیرنمایندگان رسیده و بیرون از مجلس شورای اسلامی منتشر شده جعلی است.

او در پاسخ به این سوال که مضمون نامه‌ای که شما امضا کرده‌اید، چه بوده؟ اظهار کرد: نمایندگان نامه‌ای را با مضمون اینکه از قوه قضائیه درخواست کرده‌ایم با کسانی که در اتفاقات اخیر قتل نفس انجام داده‌ و مدافعین امنیت را به شهادت رساندند، براساس قوانین اسلام با آنها برخورد و قصاص شوند؛ امضا کرده‌ و نامه‌ دیگری را امضا نکرده‌ایم.

اخبار مرتبط:
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین
واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبر مخالفت این نهاد با خرید تجهیزات و تسلیحات نظامی از چین را تکذیب کرد و گفت فرآیند خرید تجهیزات دفاعی مشخص است.

تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!
تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی درباره مباحث مطرح شده اخیر پیرامون تیم فوتبال تراکتور گفت: در صورت مشاهده بی‌عدالتی در حق تراکتور ساکت نخواهیم بود و خواسته میلیون‌ها هوادار این تیم را در مجلس فریاد خواهیم زد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است