کد خبر : 209663
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۰ - 11:44
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

طالبان حضور زنان در پارک‌ها را ممنوع کرد

طالبان حضور زنان در پارک‌ها را ممنوع و دلیل آن را هم عدم حجاب کامل آنها اعلام کرد.

طالبان حضور زنان در پارک‌ها را ممنوع کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان اعلام کرد: بعد از این زنان اجازه رفتن به پارک‎‌‌های تفریحی را ندارند.

وزارت امر به معروف و نهی طالبان به گونه شفاهی دستور داده است که زنان دیگر نمی‌توانند به پارک‌های تفریحی بروند.

بر اساس تصمیم این وزارت، از روز چهارشنبه (۱۸ عقرب/آبان) برای زنان اجازه داده نمی‌شود که در پارک ‎ های تفریحی حضور یابند.

عاکف مهاجر، سخنگوی وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان با تأیید این خبر، دلیل بستن دروازه‌های پارک‎‌‌ها به ‎روی زنان را در رعایت نکردن حجاب از سوی زنان می‌گوید.

مهاجر به رسانه‌ها گفت: در جریان ۱۵ ماه، زیاد تلاش کردیم که برای خانم‌ها اجازه تفریح در پارک‌ها داده شود، اما در این اواخر بعضی مشکلات وجود داشت. زنان حجاب را مراعات نمی ‎ کردند و به همین دلیل از رفتن به پارک‌های تفریحی منع شدند، اما بچه‌ها می‌توانند به پارک‌ها بروند.

اما مسئولان برخی از پارک‌ها می ‎گویند که این تصمیم هم برای دولت و هم برای مالکان پارک‌ها زیان آور است.

در عین حال شماری از زنان اعتراض دارند که حق کار و تحصیل از آنان گرفته شد و اکنون اجازه گشت‌و‎گذار و تفریح برایشان داده نمی‌شود.

پیش از این روزهای استفاده از پارک‌های تفریحی بین مردان و زنان تقسیم شده بود.

اخبار مرتبط:
سازمان ملل: برگزاری انتخابات در سوریه، ۴ تا ۵ سال طول خواهد کشید
سازمان ملل: برگزاری انتخابات در سوریه، ۴ تا ۵ سال طول خواهد کشید

فرستاده ویژه سازمان ملل در سوریه با اشاره به اینکه برگزاری انتخابات در سوریه شاید ۴ تا ۵ سال طول بکشد، گفت که باید گفت‌و‌گو‌های ملی در این کشور آغاز شود.

الجولانی: مطمئنم ۱۴ میلیون آواره سوری در دو سال آینده به کشور برمی‌گردند
الجولانی: مطمئنم ۱۴ میلیون آواره سوری در دو سال آینده به کشور برمی‌گردند

رهبر شورشیان مسلح حاکم بر دمشق تخمین زد که تا دو سال آینده ۱۴ میلیون آواره سوری به کشورشان برمی‌گردند.

رسانه عبری: ترامپ از نتانیاهو خواسته پیش از تحلیف توافق آتش‌بس غزه امضا شود
رسانه عبری: ترامپ از نتانیاهو خواسته پیش از تحلیف توافق آتش‌بس غزه امضا شود

رسانه رژیم اسراییل نوشت: فرستاده رئیس جمهور منتخب آمریکا از کابینه این رژیم خواست تا قبل از ۲۰ ژانویه به توافقی درباره مسائل باقی مانده در مذاکرات آتش‌بس غزه دست یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است