❮
کد خبر : 208868
انتشار : 2022/11/07 - 01:12
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

دولت سیزدهم نزدیک‌ترین دولت به آرمان‌های انقلاب اسلامی است/ معاون وزیر کشور گفت

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: دولت سیزدهم نزدیک‌ترین دولت به آرمان‌های انقلاب اسلامی است و با تاسی از اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب با تمام ظرفیت به دنبال ارتقای سرمایه اجتماعی در کشور است.

دولت سیزدهم نزدیک‌ترین دولت به آرمان‌های انقلاب اسلامی است/ معاون وزیر کشور گفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ معاون سیاسی وزارت کشور موثرترین ابزار اقناع افکار عمومی را عمل‌گرایی و دوری از تناقض دانست و گفت: جنگ امروز کاملا جنگ شناختی است و دشمن با بهره‌گیری از فضای مجازی به دنبال تغییر سبک زندگی و الگوهای دینی و اسلامی است.

محمدرضا غلامرضا روز یکشنبه در نشست مدیران دفاتر امور بانوان و خانواده استانداری‌های سراسر کشور، گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه به محرک‌های اصلی انقلاب اسلامی برای تداوم مسیر هستیم.

معاون سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه عمل‌گرایی و توجه دقیق به عناصر سازنده گفتمان انقلاب اسلامی ضرورتی جدی است؛ ادامه داد: موثرترین ابزار اقناع و همراه‌سازی آحاد جامعه با آرمان های انقلاب اسلامی، عمل‌گرایی و دوری از تناقض است.

غلامرضا اضافه کرد: باید متوجه اهمیت مسئولیت‌ خود در نظام مقدس جمهوری اسلامی باشیم و برای همین از تمام ظرفیت برای تقویت سرمایه اجتماعی و تمشیت امور سیاسی کشور بهره گیریم.

وی به تجربه موفق ۸ سال دفاع مقدس اشاره کرد و یادآور شد: در دوران دفاع مقدس، دشمن از نظر لجستیک و امکانات قوی بود اما عنصر ایمان، اراده دینی و انقلابی، باعث پیروزی رزمندگان اسلام شد.

دولت سیزدهم نزدیک‌ترین دولت به آرمان‌های انقلاب اسلامی است

تلاش دولت مردمی و عدالت محور برای رسیدگی به مسائل و خواسته‌های مردم از دیگر محورهای مورد اشاره معاون سیاسی وزیر کشور بود و گفت: دولت سیزدهم نزدیک‌ترین دولت به آرمان‌های انقلاب اسلامی است و با تاسی از اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب با تمام ظرفیت به دنبال ارتقای سرمایه اجتماعی در کشور است.

دشمن از طریق فضای مجازی درپی تغییر سبک زندگی و الگوهای دینی است

معاون سیاسی وزارت کشور با تبیین ابعاد جنگ دشمن علیه ملت ایران، تصریح کرد: جنگ امروز کاملا یک جنگ شناختی است و دشمن با بهره‌گیری از فضای مجازی به دنبال تغییر سبک زندگی و الگوهای دینی و اسلامی است.

غلامرضا تاکید کرد: ابزار مقابله با جنگ ترکیبی دشمن، عمل به فریضه جهاد تبیین است که باید توسط مدیران کل بانوان استانداری‌ها به سهم و ظرفیت شان عملیاتی شود.

وی خطاب به مدیران بانوان استانداری‌های سراسر کشور گفت: با شناخت و ارتباط گیری با حلقه های میانی، برای روشنگری حقایق، ارزش‌های دینی و اقدامات جهادی مجموعه دولت سیزدهم تلاش کنند.

اخبار مرتبط:
پیش‌نویس محرمانه فرانسه برای آینده تنگه هرمز
پیش‌نویس محرمانه فرانسه برای آینده تنگه هرمز

رایزنی‌های محرمانه درباره پیش‌نویس قطعنامه فرانسه در شورای امنیت درباره تنگه هرمز آغاز شده است.

منشأ صداهای انفجار در جزیره خارک مشخص شد
منشأ صداهای انفجار در جزیره خارک مشخص شد

در پی شنیده‌شدن صداهای انفجار در جزیره خارک و بازتاب آن در فضای مجازی، پیگیری‌ها نشان می‌دهد این انفجارها کاملاً کنترل‌شده و از پیش اطلاع‌رسانی شده بوده است.

ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته به دولت عراق درباره پروازهای ایران
ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته به دولت عراق درباره پروازهای ایران

نمایندگان بصره در پارلمان عراق به دولت این کشور ۴۸ ساعت مهلت داده‌اند تا درباره بسته‌شدن فرودگاه‌های عراق به روی پروازهای ایرانی موضع خود را اعلام کند و همزمان روند جمع‌آوری امضا برای برگزاری نشست پارلمان با حضور مسئولان ارشد مرتبط را آغاز کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است