کد خبر : 208281
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۲ - 23:26
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: جمهوری اسلامی ایران از بازیگران مؤثر جهان چند قطبی آینده است

سردار باقری تاکید کرد : جمهوری اسلامی ایران از بازیگران مؤثر جهان چند قطبی آینده است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: جمهوری اسلامی ایران از بازیگران مؤثر جهان چند قطبی آینده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ متن پیام سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت ۱۳ آبان پیامی به شرح زیر است :

بسم الله الرحمن الرحیم

۱۳ آبان، روز ملّی مبارزه با استکبار در سه مقطع مهم تاریخی، به‌عنوان نیرو محرکه‌ی حرکت‌های مردمی به سوی انقلاب اسلامی ایران عمل کرده است.

یکی در سال ۱۳۴۳ که تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه رقم خورد، دیگری در سال ۱۳۵۷ با کشتار دانش آموزان توسط عمّال رژیم سرسپرده ی آمریکا ثبت شد و بالاخره سال ۱۳۵۸ که لانه جاسوسی آمریکا تسخیر شد. این سه رویداد اگرچه در فاصله زمانی ۱۵ ساله اتفاق افتاده، اما هر سه حرکت، پیش برنده و منشأ شکل گیری هویتی ماندگار به نام انقلاب اسلامی شد.

این روز بزرگ را به ویژه به دانش آموزان عزیز و آینده سازان کشور تبریک می گویم.

اگر چه از انقلاب استقلال طلبانه و ضد استکباری ملّت ایران که منجر به اخراج آمریکا و دولت وابسته به او شد، ۴۴ سال می‌گذرد، اما این انقلابِ الهام بخش، اکنون توانسته است هژمونیِ پوشالی آمریکا را در منطقه و جهان به چالش بکشد.

دستان اختاپوسیِ این دولت استعمارگر یکی پس از دیگری در کشورها در حال قطع شدن است، به گونه‌ای که امروز دیوارهای حیاط خلوت آمریکا هم در حال فرو ریختن است.

مؤسسات، نظریه پردازان و استراتژیست‌های شناخته شده آمریکایی برای افول این کشور، روزشمار تعیین کرده‌اند و با اذعان به اینکه نظم جهان تک قطبی به رهبری آمریکا، روزهای پایانی خود را سپری می‌کند، خبر از جهان چند قطبی در آینده نزدیک می‌دهند که جمهوری اسلامی ایران یکی از بازیگران مؤثر آن است.

راز فتنه انگیزی‌های آمریکا و دنباله‌های منطقه‌ای آن علیه ملّت ایران در این نکته نهفته است.

اندکی صبر، سحر نزدیک است.

اخبار مرتبط:
واکنش عراقچی به ادعای وجود تاسیسات هسته‌ای در سمنان: نتانیاهو در ادامه سیاست «تعیین تکلیف برای ترامپ» به همه نوچه‌های قدیم و جدید خود آورده؛ این بار، نوکران دون‌پایه ایرانی صدام
واکنش عراقچی به ادعای وجود تاسیسات هسته‌ای در سمنان: نتانیاهو در ادامه سیاست «تعیین تکلیف برای ترامپ» به همه نوچه‌های قدیم و جدید خود آورده؛ این بار، نوکران دون‌پایه ایرانی صدام

وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: با شروع مجدد گفت وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا، «تصاویر ترسناک ماهواره‌ای» بیشتری خیلی دقیق و حساب شده در حال انتشار هستند.

مهاجرانی: ترامپ می‌میرد اما خلیج‌فارس برای همیشه خلیج‌فارس می‌ماند
مهاجرانی: ترامپ می‌میرد اما خلیج‌فارس برای همیشه خلیج‌فارس می‌ماند

عطاالله مهاجرانی نوشت: اعلان تغییر نام خلیج‌فارس را باید به حساب هویت و ماهیت دلال‌منش ترامپ گذاشت. منتها تاریخ و جغرافیا را دلال‌ها تغییر نمی‌دهند. سه سال دیگر ترامپ برای همیشه می‌رود و مدتی بعد می‌میرد، اما خلیج‌فارس برای همیشه خلیج‌فارس می‌ماند.

کیهان: چه کسی گفته که مذاکرات به هر قیمتی باید ادامه یابد؟
کیهان: چه کسی گفته که مذاکرات به هر قیمتی باید ادامه یابد؟

روزنامه کیهان نوشت: چه کسی گفته که مذاکرات به هر قیمتی باید ادامه یابد؟ مگر شأن ملت ایران تا این حد تقلیل یافته که در برابر توهین، فشار و تحریف، تنها لبخند بزنیم و منتظر «حسن نیت» باشیم؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است