کد خبر : 208086
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۱ - 18:57
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

حسین طائب: بازگشت نتانیاهو، شروع چالش جدید آمریکا و اسرائیل است

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: بازگشت مجدد نتانیاهو به قدرت، سبب تضعیف دولت دموکرات‌ها در آمریکا می‌شود و انتخابات دیروز، شروع چالشی جدید برای اسرائیل و آمریکا خواهد بود.

حسین طائب: بازگشت نتانیاهو، شروع چالش جدید آمریکا و اسرائیل است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام حسین طائب، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه ۱۱ آبان) در دانشگاه امام حسین (ع) در تحلیل وضعیت رژیم صهیونیست، گفت: با توجه به تلاش‌های گسترده دولت فعلی رژیم صهیونیستی برای حفظ دولت، بازگشت مجدد نتانیاهو به قدرت، سبب تضعیف دولت دموکرات‌ها در آمریکا می‌شود و انتخابات دیروز، شروع یک چالش جدید برای اسرائیل و آمریکا خواهد بود.

وی افزود: علی رغم درخواست بنت از جمعیت خاموش اسرائیل و طرفداران خود برای حضور در خیابان‌ها و شرکت در انتخابات، بعد از برگزاری ۴ انتخابات در طول یکسال، با اقدامات تند و رجزخوانی‌های طرفداران نتانیاهو مبنی بر برخوردهای رادیکال با مخالفان آنها، اوج دوگانگی سیاسی – اجتماعی و خشم و کینه سیاسی شکل خواهد گرفت.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه تصریح کرد: روی کار آمدن حزب لیکود، دوگانگی‌های سیاسی را به اوج رسانده و خشم و گسل‌های اجتماعی را افزایش خواهد داد. ادامه این روند موجب وخامت اوضاع دولت و تشدید آسیب‌پذیری‌ها و منجر به بروز ناآرامی‌های اجتماعی در درون اسرائیل خواهد شد و نتیجه، آن خواهد شد که همان برنامه‌هایی که برای ایران در نظر گرفته بودند را به خودشان در اسرائیل و آمریکا باز می‌گرداند.

اخبار مرتبط:
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: خروج از NPT زمینه تحریم ایران را فراهم می‌کند
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: خروج از NPT زمینه تحریم ایران را فراهم می‌کند

آن رویکردی که در مجلس شورای اسلامی دیده می شود، نه تنها به رفع مشکلات کمکی نمی کند، بلکه نوعی همیاری با نتانیاهو است. خروج ایران از NPT نیز زمینه را برای تحریم ایران فراهم می کند.

اسماعیل کوثری: شوهر خواهرم ۵ ساعت قبل از حملات اسرائیل خبرم کرد/ از موبایل خانواده سرداران برای ترور استفاده شد
اسماعیل کوثری: شوهر خواهرم ۵ ساعت قبل از حملات اسرائیل خبرم کرد/ از موبایل خانواده سرداران برای ترور استفاده شد

سردار اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ۵ ساعت قبل از حمله اسرائیل مطلع شدیم. حدود ۵ ساعت قبل از حملات اسرائیل، از طریق آقای محقق (اطلاعات سپاه) مطلع شدم که اسراییل حمله می‌کند.

علی ربیعی: فیلترینگ ‌فایده ای جز عصبانیت‌ مردم ندارد / جریمه حجاب روحیه مردم را جریحه دار می کند
علی ربیعی: فیلترینگ ‌فایده ای جز عصبانیت‌ مردم ندارد / جریمه حجاب روحیه مردم را جریحه دار می کند

ربیعی: سیاست‌گذاری‌های ما در حوزه حجاب بحران‌زا شدند و تعارضی شدید بین حکومت و مردم ایجاد کردند و شاهد بودیم که در سال ۱۴۰۱ کشور با چه بحرانی روبه رو شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است