کد خبر : 207257
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۷ - 11:28
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

مصری، نایب رییس مجلس: دشمن بداند شاید در مقطعی با تجمعاتی دلشاد شود ولی مثل همیشه شکست خواهد کرد

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمن سناریو سوریه را با بهره‌گیری از همه ابزار و امکانات می‌خواهد در ایران پیاده کنند؛ دشمن بداند این سناریوها برای ایران و ایرانی کارساز نیست.

مصری، نایب رییس مجلس: دشمن بداند شاید در مقطعی با تجمعاتی دلشاد شود ولی مثل همیشه شکست خواهد کرد

به گزارش سایت خبری مدارا، مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با عرض تسلیت به مقام رهبری، خانواده‌های داغدار شهدای اقدام تروریستی و مردم شریف ایران اسلامی، این حمله وحشیانه را محکوم کرده و از دستگاه های قضایی و امنیتی کشور خواستار شناسایی و برخورد قاطع با عوامل این جنایت بزرگ می‌باشند.

عبدالرضا مصری نایب رییس مجلس شورای اسلامی با عرض تسلیت شهادت جمعی از زائران شاهچراغ و همچنین مدافعان امنیت کشور در این رابطه، اظهار کرد: در طول تاریخ کشور هیچ ایرانی از شیعه، سنی، اهل حق، مسیحی، زرتشتی، کلیمی و از هرگویشی ترک، کرد، لک، فارس، عرب، بلوچ، مازنی و… گرفته، هیچ‌وقت برادرکشی نداشتیم و هر وقت هم بلایی سر کشور آمده از خارج از کشور بوده و عده‌ای از مزدوران بیگانه همیشه عوامل آن بوده‌اند.

وی ادامه داد: کشور ایران امروز هم از همان سناریویی که غرب برای سوریه انجام داد، متأثر شده البته با اقتدار جمهوری اسلامی ایران نتوانست در سوریه سناریویی که در لیبی و دیگر کشورها انجام داده بودند، پیاده کنند.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: جرقه‌های که در روز اول در سوریه خورد و این کشور را ویران کرد، دقیقا مشابه این جرقه‌های است که امروز در ایران به بهانه‌های مختلف زده می‌شود؛ دشمن می‌خواهد در کشور اغتشاش ایجاد کند.

وی تصریح کرد: دشمن سناریو سوریه را با بهره‌گیری از همه ابزار و امکانات می‌خواهد در ایران پیاده کنند؛ دشمن بداند این سناریوها برای ایران و ایرانی کارساز نیست شاید در مقطعی با تجمعاتی دلشاد شوید ولی مثل همیشه شکست خورده‌اید. اگر در سوریه هم نتوانستید کاری انجام دهید به واسطه اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که در اوج است، بود.

اخبار مرتبط:
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران

خسرو معتضدتاریخ‌نگار و جمعیت‌شناس با تأکید بر اینکه رادیو و تلویزیون ما باید برنامه عبری داشته باشد، گفت: دولت ایران الآن باید به دنیا بگوید که اسرائیل و آمریکا تجاوزگر هستند. ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم؛ ولی شما ظریف را کنار گذاشته‌اید. این آدم یک سیاستمدار جهانی و شناخته شده است. چنین آدمی باید بر سر کار بیاوریم تا در سازمان ملل صحبت کند و مردم دنیا بدانند که نتانیاهو دید جلسات مسقط و رم داشت روابط را درست می‌کرد و به همین دلیل حمله کرد.

ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل
ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مدعی شد: وزیر خارجه آمریکا، حمله اسرائیل را از قبل به ایران اطلاع داده بود.

درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران
درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

صدراعظم آلمان گفت از شورای امنیت خواهیم خواست تا «مکانیسم ماشه» علیه ایران را فعال کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است