کد خبر : 207231
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۷ - 10:17
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر
چاپ

عبدالله گنجی: چقدر امروز جای سحابی، بازرگان و اردشیر زاهدی خالی است/ دشمن اخلاق‌مدار نمی‌گوید فاجعه شاهچراغ کار خودشان بود

همشهری نوشت: بعد از انقلاب برخی از کسانی که با امام به بن‌بست رسیدند، به اخلاق پایبند بودند که نمونه آن مرحومین سحابی و بازرگان هستند.چقدر جای چنین اپوزیسیونی در مقابل جمهوری اسلامی خالی است.

عبدالله گنجی: چقدر امروز جای سحابی، بازرگان و اردشیر زاهدی خالی است/ دشمن اخلاق‌مدار نمی‌گوید فاجعه شاهچراغ کار خودشان بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه همشهری در سرمقاله امروز خود به قلم عبدالله گنجی به تمجید از سحابی، بازرگان و اردشیر زاهدی پرداخت و جای آنان را خالی دانست!

این روزنامه نوشت: در حوادث اخیر کشور مهم‌ترین اصلی که دشمنان رعایت نکردند، اخلاق بود. بعد از انقلاب اسلامی برخی از کسانی که با امام به بن‌بست رسیدند، به اخلاق پایبند بودند که نمونه آن مرحومین سحابی و بازرگان هستند. آنان اخلاق و سیاست را با هم ممزوج کردند؛ یعنی حاضر نبودند با دشمن علیه نظامی که قبول ندارند همکاری کنند… چقدر جای چنین اپوزیسیونی در مقابل جمهوری اسلامی خالی است.

اردشیر زاهدی نیز از این جنس بود؛ اپوزیسیونی که با تحریم ایران مخالفند، از این جنس هستند یعنی بویی از اخلاق برده‌اند…دشمن اخلاق‌مدار نمی‌گوید فاجعه شاهچراغ کار خودشان بود. علت فوت کسی که به‌خاطر مسائل غیراخلاقی  شخصی فوت شده را حکومت نمی‌‌داند… این اخلاق اکنون گمشده ماست.

اخبار مرتبط:
محسن هاشمی: غنی سازی بیشتر اورانیوم، به کار کشور نمی آید
محسن هاشمی: غنی سازی بیشتر اورانیوم، به کار کشور نمی آید

محسن هاشمی رفسنجانی: ایران به اندازه کافی در امر غنی‌سازی پیش رفته و دانش و علم هسته‌ای را درونی کرده است. غنی‌سازی بیشتر اورانیوم امروز به کار ایران نمی‌آید.

محمدرضا تاجیک: تفکر جبهه پایداری به داعش نزدیک شده است
محمدرضا تاجیک: تفکر جبهه پایداری به داعش نزدیک شده است

محمدرضا تاجیک گفت: اگر جاذبه‌ای در فضای جریاناتی مانند جبهه پایداری در کشور ما وجود داشته باشد، این جاذبه از نوع و جنس جاذبیتی است که داعش داشت. همان‌گونه که داعش و داعشیزم به دلیل مواضع رادیکال خود در عرصه‌های مختلف و قرائت و خوانش افراطی از اصول دینی، از آیات و روایات، در میان برخی از جوانان، نه فقط در سطح یک کشور بلکه در سطح جهانی طرفدارانی داشتند، این جریان نیز جاذبه‌اش در همین فضا قرار دارد؛ نه به گونه‌ای که بتواند به مقبولیت عمومی گسترده دست یابد.

معاون قوه قضائیه: در جرایم امنیتی با ۲ شرط افراد مشمول عفو می‌شوند؛ از زمان محکومیت قطعی افراد حداقل ۵ سال سپری شده باشد؛ در این مدت هم، فرد اصرار بر موضع قبلی خود نداشته باشد
معاون قوه قضائیه: در جرایم امنیتی با ۲ شرط افراد مشمول عفو می‌شوند؛ از زمان محکومیت قطعی افراد حداقل ۵ سال سپری شده باشد؛ در این مدت هم، فرد اصرار بر موضع قبلی خود نداشته باشد

معاون قضایی قوه قضاییه گفت: نگاه رهبر انقلاب به آحاد جامعه حتی افرادی که مجرم هستند، نگاه پدرانه است. در جنایت امنیتی با ۲ شرط افراد مشمول عفو می‌شوند که یک رویکرد اقتداری برای حاکمیت است. شرط اول این است که از زمان محکومیت قطعی افراد حداقل ۵ سال تا ۱۴۰۴/۶/۱۹ سپری شده باشد. شرط دوم این است که در این مدت ۵ سال فرد اصرار بر موضع قبلی خود نداشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است