کد خبر : 206956
انتشار : 2022/10/27 - 10:35
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

اظهارات عجیب فعال سیاسی اصولگرا درباره عملکرد دولت رئیسی/ بوربور: هر فرد آزاده ای می فهمد که دولت سیزدهم خیلی از دولت دوازدهم بهتر است

بور بور مدعی شد: مجموع صادرات و واردات ایران امروز نزدیک به هم است. یعنی 48.5 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی و 52 میلیارد دلار واردات داریم، پس اگر ما نفت هم نداشته باشیم مشکلی نخواهیم داشت.

اظهارات عجیب فعال سیاسی اصولگرا درباره عملکرد دولت رئیسی/ بوربور: هر فرد آزاده ای می فهمد که دولت سیزدهم خیلی از دولت دوازدهم بهتر است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حبیب الله بور بور درباره تمایز دولت رئیسی با روحانی از نگاه مردم مدعی شد: مردم تفاوت رئیسی با روحانی را خوب می فهمند. آقای روحانی همه چیز را به برجام وصل کرده بود اما آقای رئیسی این رویکرد را تغییر داد، او با همه کشورها ارتباط برقرار کرد به طوری که صادرات و واردات مملکت را به حد تعادل رساند.

وی افزود: مجموع صادرات و واردات ایران امروز نزدیک به هم است. یعنی 48.5 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی و 52 میلیارد دلار واردات داریم، پس اگر ما نفت هم نداشته باشیم مشکلی نخواهیم داشت. آقای روحانی و دولتمردانش می گفتند «اگر آمریکا یک حرکت کند ایران ساقط می شود» اما امروز ما طوری آمریکا را بیچاره کردیم که بایدن به عربستان می رود تا با پول عربستان در ایران اغتشاش ایجاد کند.

این فعال سیاسی اصولگرا یادآور شد: هر فرد آزاده ای می فهمد که دولت سیزدهم با دولت دوازدهم فرق دارند. البته دولت آقای روحانی آنقدر پول چاپ و برای اقتصاد کشور مشکل ایجاد کرد که دولت آقای رئیسی ماهانه 10 هزار میلیارد تومان اقساط بدهی های دولت قبل را به بانک مرکزی می دهد.

اخبار مرتبط:
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین
واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبر مخالفت این نهاد با خرید تجهیزات و تسلیحات نظامی از چین را تکذیب کرد و گفت فرآیند خرید تجهیزات دفاعی مشخص است.

تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!
تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی درباره مباحث مطرح شده اخیر پیرامون تیم فوتبال تراکتور گفت: در صورت مشاهده بی‌عدالتی در حق تراکتور ساکت نخواهیم بود و خواسته میلیون‌ها هوادار این تیم را در مجلس فریاد خواهیم زد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است