کد خبر : 206939
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۵ - 10:07
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

جلسه شورای امنیت درباره اوکراین/ ایران: هیچگونه پهپاد انتحاری به روسیه نداده ایم

شورای امنیت سازمان ملل بامداد پنجشنبه جلسه‌ای را با موضوع جنگ اوکراین و به درخواست کشورهای غربی برای بررسی ادعاها درباره استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در حمله به این کشور برگزار کرد.

جلسه شورای امنیت درباره اوکراین/ ایران: هیچگونه پهپاد انتحاری به روسیه نداده ایم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نمایندگان کشورهای غربی در نشست شورای امنیت به اتهام‌زنی درباره استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین پرداختند که با واکنش قاطع نماینده جمهوری اسلامی ایران مواجه شدند.

شورای امنیت سازمان ملل بامداد پنجشنبه جلسه‌ای را با موضوع جنگ اوکراین و به درخواست کشورهای غربی برای بررسی ادعاها درباره استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در حمله به این کشور برگزار کرد.

«لیزا کارتی» معاون نماینده آمریکا در سازمان ملل در این نشست مدعی شد: «ایران برخلاف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، هواپیماهای بدون سرنشین به روسیه داده است».

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، کارتی همچنین ادعا کرد: «روسیه سازمان ملل را تهدید می‌کند و به دنبال ایجاد مانع و اخلال در کار این سازمان است».

نماینده فرانسه در سازمان ملل نیز گفت: «از ایران می‌خواهیم هرگونه حمایت از جنگ روسیه علیه اوکراین را متوقف کند. روسیه با تهدید به قطع روابط با سازمان ملل، باج خواهی می‌کند».

«واسیلی نبزنیا» نماینده روسیه نیز در نشست شورای امنیت تصریح کرد: «دبیرکل سازمان ملل صلاحیتی برای تحقیق درباره استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین [در جنگ اوکراین] را ندارد».

سپس نوبت به «امیرسعید ایروانی» نماینده ایران در سازمان ملل رسید تا در واکنش به این اتهام‌زنی‌ها بگوید: «هیچی سلاحی برای استفاده در درگیری اوکراین، چه قبل و چه بعد از درگیری در اختیار طرفین قرار ندادیم».

طبق این گزارش، ایروانی توضیح داد: «تمام اتهامات بی‌اساس علیه کشورم را قاطعانه رد می‌کنم. ایران هیچگونه تجهیزات یا فناوری که بتواند به توسعه تسلیحات هسته‌ای کمک کند تولید نکرده است».

طی روزهای اخیر مقام‌های ارشد اروپایی و آمریکایی مدعی شدند که روسیه از پهپادهای انتحاری ایرانی برای حملات اخیر به کی‌یف و زیرساخت‌های انرژی اوکراین استفاده کرده است.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اما در واکنش به این ادعاها گفت که موضوع خرید پهپاد از ایران به طور جعلی و ساختگی در رسانه‌های آمریکایی مطرح شده است.

 

اخبار مرتبط:
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران

خسرو معتضدتاریخ‌نگار و جمعیت‌شناس با تأکید بر اینکه رادیو و تلویزیون ما باید برنامه عبری داشته باشد، گفت: دولت ایران الآن باید به دنیا بگوید که اسرائیل و آمریکا تجاوزگر هستند. ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم؛ ولی شما ظریف را کنار گذاشته‌اید. این آدم یک سیاستمدار جهانی و شناخته شده است. چنین آدمی باید بر سر کار بیاوریم تا در سازمان ملل صحبت کند و مردم دنیا بدانند که نتانیاهو دید جلسات مسقط و رم داشت روابط را درست می‌کرد و به همین دلیل حمله کرد.

ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل
ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مدعی شد: وزیر خارجه آمریکا، حمله اسرائیل را از قبل به ایران اطلاع داده بود.

درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران
درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

صدراعظم آلمان گفت از شورای امنیت خواهیم خواست تا «مکانیسم ماشه» علیه ایران را فعال کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است