کد خبر : 206939
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۵ - 10:07
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

جلسه شورای امنیت درباره اوکراین/ ایران: هیچگونه پهپاد انتحاری به روسیه نداده ایم

شورای امنیت سازمان ملل بامداد پنجشنبه جلسه‌ای را با موضوع جنگ اوکراین و به درخواست کشورهای غربی برای بررسی ادعاها درباره استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در حمله به این کشور برگزار کرد.

جلسه شورای امنیت درباره اوکراین/ ایران: هیچگونه پهپاد انتحاری به روسیه نداده ایم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نمایندگان کشورهای غربی در نشست شورای امنیت به اتهام‌زنی درباره استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین پرداختند که با واکنش قاطع نماینده جمهوری اسلامی ایران مواجه شدند.

شورای امنیت سازمان ملل بامداد پنجشنبه جلسه‌ای را با موضوع جنگ اوکراین و به درخواست کشورهای غربی برای بررسی ادعاها درباره استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در حمله به این کشور برگزار کرد.

«لیزا کارتی» معاون نماینده آمریکا در سازمان ملل در این نشست مدعی شد: «ایران برخلاف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، هواپیماهای بدون سرنشین به روسیه داده است».

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، کارتی همچنین ادعا کرد: «روسیه سازمان ملل را تهدید می‌کند و به دنبال ایجاد مانع و اخلال در کار این سازمان است».

نماینده فرانسه در سازمان ملل نیز گفت: «از ایران می‌خواهیم هرگونه حمایت از جنگ روسیه علیه اوکراین را متوقف کند. روسیه با تهدید به قطع روابط با سازمان ملل، باج خواهی می‌کند».

«واسیلی نبزنیا» نماینده روسیه نیز در نشست شورای امنیت تصریح کرد: «دبیرکل سازمان ملل صلاحیتی برای تحقیق درباره استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین [در جنگ اوکراین] را ندارد».

سپس نوبت به «امیرسعید ایروانی» نماینده ایران در سازمان ملل رسید تا در واکنش به این اتهام‌زنی‌ها بگوید: «هیچی سلاحی برای استفاده در درگیری اوکراین، چه قبل و چه بعد از درگیری در اختیار طرفین قرار ندادیم».

طبق این گزارش، ایروانی توضیح داد: «تمام اتهامات بی‌اساس علیه کشورم را قاطعانه رد می‌کنم. ایران هیچگونه تجهیزات یا فناوری که بتواند به توسعه تسلیحات هسته‌ای کمک کند تولید نکرده است».

طی روزهای اخیر مقام‌های ارشد اروپایی و آمریکایی مدعی شدند که روسیه از پهپادهای انتحاری ایرانی برای حملات اخیر به کی‌یف و زیرساخت‌های انرژی اوکراین استفاده کرده است.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اما در واکنش به این ادعاها گفت که موضوع خرید پهپاد از ایران به طور جعلی و ساختگی در رسانه‌های آمریکایی مطرح شده است.

 

اخبار مرتبط:
مهدی کروبی در دیدار عارف معاون اول رئیس‌جمهور: بی توجهی دولت به شعارهای زمان انتخابات، موجب ناامیدی مردم می‌شود
مهدی کروبی در دیدار عارف معاون اول رئیس‌جمهور: بی توجهی دولت به شعارهای زمان انتخابات، موجب ناامیدی مردم می‌شود

مهدی کروبی در دیدار محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور با آرزوی موفقیت برای دولت چهاردهم گفت: انتظار مردم عمل به شعارهای داده شده در مناظرات زمان انتخابات است و بی توجهی و عدم قاطعیت در عدم اجرای آن موجب نا امیدی و سرخوردگی کسانی خواهد شد که در انتخابات شرکت و فعالیت کردند.

۷۰ نماینده مجلس در نامه ای به شورای عالی امنیت ملی و روسای سه قوه خواستار ساخت سلاح هسته ای شدند
۷۰ نماینده مجلس در نامه ای به شورای عالی امنیت ملی و روسای سه قوه خواستار ساخت سلاح هسته ای شدند

در بخشی از نامه ۷۰ نماینده مجلس به شورای عالی امنیت ملی و روسای سه قوه مطرح شد: فتوای رهبر معظم انقلاب مبنی بر ممنوعیت تولید سلاح هسته‌ای، در حالی صادر شد که غرب توان کنترل حداقلی رژیم صهیونیستی را داشت، اما تفاوت شرایط در فقه امامیه، موجب تغییر حکم خواهد شد/ درخواست داریم که در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی تجدید نظر گردد، زیرا ساخت و نگهداری سلاح هسته‌ای نسبت به استفاده از آن، بحث دیگری است

حسین مرعشی: مراقب باشیم جنگ دیگری رخ ندهد / وضعیت ایران پس از بازگشت تحریم‌ها به چین بستگی دارد
حسین مرعشی: مراقب باشیم جنگ دیگری رخ ندهد / وضعیت ایران پس از بازگشت تحریم‌ها به چین بستگی دارد

«من مدت‌هاست که تشخیصم این است که که اولویت ایران اقتصاد است. یعنی اقتصاد و رشد اقتصادی حتی دو رقمی اقتصاد ایران برای یک دوره طولانی، باید سیاست محوری جمهوری اسلامی باشد. یعنی برنامه هسته‌ای ما، حضورمان در منطقه و روابطمان با کشور‌های مختلف، همه را بر اساس منافع اقتصادی‌مان تنظیم کنیم.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است