کد خبر : 206460
انتشار : 2022/10/25 - 02:35
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

معاون اقتصادی وزیر خارجه:خط آبی آبادان – سیبه عراق راه‌اندازی می‌شود

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: خط آبی آبادان به سیبه از توابع بصره عراق با مشارکت بخش خصوصی هفته آینده راه اندازی شود.

معاون اقتصادی وزیر خارجه:خط آبی آبادان – سیبه عراق راه‌اندازی می‌شود

مهدی صفری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در آبادان افزود: هفته آینده خط آبی آبادان – سیبه بصره عراق بتوسط بخش خصوصی، و با کشتی‌های کوچک و قایق و سپس با کشتی‌های بزرگ راه اندازی می‌شود.

وی گفت: هفته آینده نشستی در عراق برگزار خواهد شد تا زمینه برای ایجاد خط کشتیرانی بین ایران و عراق فراهم شود.
صفری با بیان اینکه مطالبه فعالان اقتصادی و گردشگری برای راه‌اندازی نمایندگی وزارت امور خارجه در منطقه آزاد اروند محقق خواهد شد ادامه داد: برنامه‌هایی دراین زمینه وجود دارد و برای تحقق آن باید توافقنامه‌ای با استانداری خوزستان امضا شود.

وی بیان کرد: در نشست دیروز یکشنبه خود با استاندار خوزستان، تاکید شد پس از به امضا رسیدن این توافقنامه، امکاناتی در اختیار منطقه آزاد اروند قرار داده شود تا پس از آن نماینده وزارت امور خارجه در منطقه آزاد اروند مستقر شود.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: راه‌اندازی نمایندگی وزارت امور خارجه در منطقه آزاد اروند می‌تواند بسیار مفید باشد به ویژه آنکه تردد در این منطقه زیاد است و صدور روادید به عراق و تهران با مبلغ کمی امکان پذیر خواهد شد.

پصفری از برداشته شدن روادید میان ایران و عراق خبر داد و افزود: برای تجار و بازرگانان نیز ضرورت ندارد که مدارک آنها برای تایید به مرکز استان خوزستان ارجاع داده شود بلکه می‌توان در منطقه آزاد اروند آنها را تایید کرد.

وی در خصوص راه آهن شلمچه – بصره نیز بیان کرد: کارهای اولیه از سوی ایران آغاز شده و مذاکراتی را با وزیر راه و شهرسازی خواهیم داشت تا با تملک املاکی که باید در بخش عراقی داشته باشیم، این پروژه زودتر آغاز و به اتمام برسد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه روز یکشنبه به خوزستان سفر، و با استاندار نشستی برگزار کرد.

وی همچنین از بنادر اروندکنار، چوئبده و آبادان دیدن کرد.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است