کد خبر : 206366
انتشار : 2022/10/24 - 05:27
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

افزایش ۳۰ درصدی مراجعه بیماران سرپایی کووید به مراکز درمانی خوزستان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از افزایش ۳۰ درصدی مراجعه بیماران سرپایی کووید به مراکز درمانی خوزستان خبر داد.

افزایش ۳۰ درصدی مراجعه بیماران سرپایی کووید به مراکز درمانی خوزستان

دکتر حبیب حی بر در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان به خبرنگاران گفت: با آغاز فصل پاییز و شیوع بیماری‌های تنفسی و عفونی، آمار مراجعه بیماران کووید در بخش بستری ۱۰ درصد و در بخش سرپایی ۳۰ درصد افزایش داشته است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر ۵۴ درصد از تعداد کل ۲۳۳ تخت عادی و ۲۰ درصد از تعداد کل ۱۱۳ تخت ویژه اختصاص داده شده به کووید در بیمارستان‌های استان خوزستان جهت بزرگسالان، اشغال است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: از مجموع ۹ تخت ویژه اختصاص داده شده به کودکان در بیمارستان ابوذر، ۷۸ درصد آن اشغال شده است.

وی یکی از مهمترین دلایل افزایش مراجعه بیماران در روزهای اخیر را عدم رعایت دستور العمل‌های بهداشتی به خصوص عدم استفاده از ماسک دانست.

حی بر گفت: مردم هرگز این باور را نداشته باشند که بیماری کووید ۱۹ ریشه کن شده، بلکه همچنان این ویروس در بین ما وجود دارد و باید مثل گذشته شیوه نامه های بهداشتی همچون استفاده از ماسک، شستن دست‌ها، عدم حضور در اماکن شلوغ و سربسته و رعایت فاصله اجتماعی را مد نظر داشته باشیم.

در حال حاضر ۹ شهرستان خوزستان در وضعیت زرد و مابقی نقاط استان آبی کرونایی هستند.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است