کد خبر : 206098
انتشار : 2022/10/21 - 17:51
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش ایران به تحریم‌های جدید علیه تعدادی از رسانه‌ها

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در واکنش به تحریم های جدید کانادا علیه تعدادی از رسانه ها در داخل کشور گفت: تحریم رسانه ها و اهالی قلم ایران، نقض بخشی از حقوق اساسی ملت ایران در رساندن صدا و نظر خود به جهانیان و نیز گویای پوچ بودن شعار غرب در خصوص "دسترسی آزاد به اطلاعات" و "آزادی بیان" است.

واکنش ایران به تحریم‌های جدید علیه تعدادی از رسانه‌ها

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ناصر کنعانی در صفحه اینستاگرام خود در این ارتباط نوشت:

«جنون تحریم دولت آمریکا ویروسی شده و به سرعت به دوستانش منتقل می شود!

تحریم «خبرگزاری تسنیم»، «روزنامه کیهان»، «نورنیوز»، خبرگزاری فارس، مدیرمسئول کیهان، رئیس فعلی و سابق سازمان صداوسیما و یک خبرنگار این سازمان، جدیدترین فهرست تحریمی دولت کانادا علیه ایران و ایرانیان است!

این اولین هنرمندی دولت کانادا در تحریم اصحاب رسانه و رسانه های خبری معتبر ایران نبود، این کشور قبلا “پرس تی وی” شبکه خبری انگلیسی زبان ایرانی را نیز تحریم کرده بود!

از نظر دولت کانادا و شرکای غربی ضدایرانی آن، ملت ایران علاوه بر تحریم های اقتصادی، حق اظهار رأی و نظر نیز ندارند! مگر آنکه مثل خود آنها و به زبان فرهنگی خود آنها حرف بزنند، مثل “ایران اینترنشنال”، “منوتو” و…!!

تحریم رسانه ها و اهالی قلم ایران، نقض بخشی از حقوق اساسی ملت ایران در رساندن صدا و نظر خود به جهانیان و نیز گویای پوچ بودن شعار غرب در خصوص “دسترسی آزاد به اطلاعات” و “آزادی بیان” است؛ همان حقوقی که غرب مدعی و مروج آن است و بر مبنای این ادعا، حتی توهین به مقدسات دینی و سماوی را مجاز می شمارد!!

البته توسل به زور و تحریم برای شنیده نشدن صدای دیگران، توسط کشوری که ادعاهای حقوق بشری اش گوش دنیا را کر کرده، چندان شگفت آور نیست.

کانادا به رفتارهای آپارتایدی عادت دارد! گورهای دسته جمعی کودکان بومی این سرزمین، سند آن است! و اینک به “آپارتاید رسانه ای” روی آورده است!!

آنگاه که شعار رنگ می بازد و منطق ضعیف می شود، چاره ای جز توسل به زور و تحریم باقی نمی ماند. “تحریم؛ زبان بین المللی آمریکا و متحدانش” شده است!»

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هیچ‌گاه آتش‌بس به شیوه آمریکایی‌ها را نپذیرفته است چون آمریکا هر زمان که اراده می‌کند جنگ را از سر می‌گیرد و هر زمان که می‌خواهد در پی آتش بس است که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست.

استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد
استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد

محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه هشتم مرداد درباره حملات بامداد امروز به چند شهر خوزستان، اظهار کرد: بر اثر حملات دشمن تروریستی آمریکا، شهرهای شادگان، اروندکنار، شادگان و اهواز را مورد اصابت قرار داد.

افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران
افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی اختصاصی مدعی شد که در پی حمله موشکی اخیر ایران، دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی برای اجرای یک کمپین هوایی سنگین ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه کشورمان به دونالد ترامپ ارائه داده است. هدف اصلی این طرح ادعایی، هدف قرار دادن و از کار انداختن توان و زرادخانه موشکی ایران عنوان شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است