کد خبر : 205873
انتشار : 2022/10/20 - 05:02
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

موانع اشتغال و تامین مسکن ایثارگران خوزستان پیگیری می‌شود

استاندار خوزستان با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی موظفند وظایف قانونی خود را در زمینه اشتغال و مسکن خانواده‌های شهدا و ایثارگران دنبال کنند گفت: قرار شد دستگاه‌هایی که وظایف خود را انجام داده‌اند مورد تشویق قرار گیرند و دستگاه‌هایی که تعلل داشته‌اند علت را توضیح دهند تا مورد پیگیری بیشتر قرار گیرد.

موانع اشتغال و تامین مسکن ایثارگران خوزستان پیگیری می‌شود

صادق خلیلیان در حاشیه نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان که در استانداری خوزستان برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مسایل متنوعی درباره خانواده‌های ایثارگران و شهدا مطرح شد. بخشی از این مسایل به موضوع اشتغال و مسکن این خانواده‌ها مربوط می‌شد که بخش عمده‌ای از این عزیزان هنوز در این زمینه دچار مشکلاتی هستند.

وی اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی موظف هستند اقدامات و وظایف قانونی خود را در این زمینه دنبال کنند. قرار شد دستگاه‌هایی که وظایف خود را انجام داده‌اند، مورد تشویق قرار بگیرند و دستگاه‌هایی که تعللی داشته‌اند، علت را توضیح دهند تا مورد پیگیری بیشتر قرار گیرد.

خلیلیان گفت: برای مناسبت‌هایی که در طول سال وجود دارد برنامه‌هایی تصویب شد که جزییات و نحوه برگزاری آن به کارگروه‌ها ارجاع داده شد. سلسله اقداماتی فرهنگی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مانند تهیه فیلم و سریال نیز باید انجام شود که قرار شد جلسه مجزا با حضور هنرمندان این حوزه تشکیل شود و یک کارگروه فنی را مامور پیگیری این برنامه قرار دادیم.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است