کد خبر : 205215
انتشار : 2022/10/16 - 10:55
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مدعی شد: مهاجمان به سفارتخانه‌های ایران مستقیما با عوامل بیگانه در ارتباط هستند

نایب رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی گفت: نمایندگی‌ها و سفارت‌های ایران در خارج از کشور چند ساعت پس از ایجاد درگیری در داخل کشور مورد حمله و هجمه برخی از NGO ها و مزدورانی قرارگرفتند که آنها به صورت مستقیم با سرویس‌های امنیتی کشورهای خارجی در ارتباط بودند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مدعی شد: مهاجمان به سفارتخانه‌های ایران مستقیما با عوامل بیگانه در ارتباط هستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بخش هایی از گفت و گوی مقتدایی را در ادامه می خوانید:

*بر اساس این گزارش‌ها، اغتشاشات اخیر ناشی از یک رویکرد خودجوش و درون‌زای مردمی نبوده بلکه معاندان نظام فوت مرحومه مهسا امینی را بهانه قرار دادند، این حادثه در واقع دستاویزی در اختیار سرویس‌های فکری و جاسوسی خارجی قرار داد تا سبب آشوب در کشور با برانگیختن احساسات مردم شوند.

*طبق این گزارش حتی نمایندگی‌ها و سفارت‌های ایران در خارج از کشور چند ساعت پس از ایجاد اغتشاش در داخل کشور مورد حمله و هجمه برخی از NGO ها و مزدورانی قرارگرفتند که آنها به صورت مستقیم با سرویس‌های امنیتی کشورهای خارجی در ارتباط بودند.

*همچنین طبق گزارش وزیر کشور و وزیر اطلاعات به کمیسیون، سرحلقه‌ها و لیدرها آشوب‌های اخیر پس از دستگیری اعتراف کردند که برای دامن زدن به آشوب‌ها از برخی کشورهای غربی، آمریکا و رژیم صهیونیستی پول دریافت کردند.

*موضوعات اخیر نشان می‌دهد که برای ایجاد شورش و ناامن کردن کشور طراحی عظیمی ایجاد شده بود ولی به واسطه هوشیاری عمیق مردم ایران و ساختارها و سازمان‌های دست اندرکار کشور، دشمن در به سرانجام رساندن خواسته‌های خود ناکام ماند.

*موج عظیم رسانه‌ای دشمن که برای دامن زدن به اغتشاشات فعال شده بود، زمین گیر شده است دشمن اکنون با عدم همراهی افکار عمومی با  معاندان نظام مواجه است. چرا که معاندان در روزهای ابتدایی اینگونه وانمود می‌کردند که مردم ایران خواستار بسیاری از مسائل هستند ولی امروز مردم ایران صف خود را از معاندان، مخالفان و آشوبگران نظام جدا کردند.

*اروپا در ماجرای اغتشاشات اخیر با طناب پوسیده رژیم صهیونیستی و آمریکا به چاه رفت اما به رغم سرمایه‌گذاری‌های عجیب و غریب معاندان نظام در ایران، دشمنان نتوانستند به مقاصد خود دست یابند.

*در عمل اروپا، آمریکا و رژیم صهیونیستی به شکست خود در ایجاد و دامن زدن به اغتشاشات پی بردند و این شکست آنها ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران را بیش از گذشته تقویت کرد و به همگان نشان داد که ایران محلی برای کودتای مخملی نیست.

*مردم سالاری دینی در ایران نهادینه شده است، مردم به خوبی از قدرت انتخابات برای تغییرات استفاده می‌کنند و هرگونه اقدام خارج از نظام مردم سالارانه را بر نمی‌تابند. البته نیاز است تغییراتی در برنامه‌های کشور از سوی مسوولان شکل بگیرد. ولی همگان اذعان دارند که ایران آنقدر قدرتمند است که بسیج همه جانبه غربی‌ها علیه جمهوری اسلامی هم نمی‌تواند در استحکام ملت و کشور ایران خللی ایجاد کند.

*هماهنگی مردم، دولت، نهادهای امنیتی، نظامی و انتظامی در اغتشاشات اخیر که در بالاترین سطح انجام شد، کشور را از بحرانی که خارجی‌ها در تلاش بودند برای ایران اسلامی ایجاد کنند، نجات داد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: آمریکا رفتنی است/ عراق هرچه زودتر مرز شلمچه و چزابه را باز کند
نماینده مجلس: آمریکا رفتنی است/ عراق هرچه زودتر مرز شلمچه و چزابه را باز کند

نقدعلی، نماینده مجلس اضافه کرد: ما انتظار داریم که دولت عراق، واقعیت های جامعه عراق را بداند. دولت عراق باید بداند که حکومت های دست نشانده در حال سقوط هستند و ملت عراق دست نشاندگی را بر نمی تابد. بنابراین توصیه می کنیم که مرز شلمچه و چزابه را بازگشایی کنند تا روال معمول استمرار پیدا کند.

بیانیه بحرین: در هیچ اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد مشارکت نخواهیم کرد
بیانیه بحرین: در هیچ اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد مشارکت نخواهیم کرد

وزارت امور خارجه بحرین با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که در نشست وزرای پیشنهادی درباره بررسی اوضاع مضیق هرمز شرکت نخواهد کرد. منامه تأکید کرد تا زمان ازسرگیری کامل روابط دیپلماتیک دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران، در هیچ نشست دسته‌جمعی که با حضور نمایندگان تهران برگزار شود، حضور نخواهد یافت.

سردار ابن‌الرضا: با اطمینان می‌گویم «اگر امروز جنگ دیگری شکل بگیرد، ایران از نظر فناورانه بسیار قدرتمندتر و پیشرفته‌تر عمل می‌کند»
سردار ابن‌الرضا: با اطمینان می‌گویم «اگر امروز جنگ دیگری شکل بگیرد، ایران از نظر فناورانه بسیار قدرتمندتر و پیشرفته‌تر عمل می‌کند»

سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با اشاره به تداوم تهدیدات و سخن‌پراکنی برخی مقامات آمریکایی گفت: آنان تصور می‌کنند با تکرار تهدیدات و برخی الفاظ می‌توانند اراده جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند یا کشور را مرعوب و معطل کنند، در حالی که سخت در اشتباهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است