کد خبر : 204800
انتشار : 2022/10/14 - 10:40
دسته‌بندی : بین الملل، اخبار ویژه
چاپ

واکنش سوریه به ناآرامی‌های اخیر ایران/یران با هوشیاری مردم و درایت رهبری بر حوادث جاری فائق خواهد آمد

وزارت خارجه سوریه در واکنش به ناآرامی‌های اخیر ایران تاکید کرد که با هوشیاری مردم و درایت رهبری، ایران بر حوادث جاری فائق خواهد آمد.

واکنش سوریه به ناآرامی‌های اخیر ایران/یران با هوشیاری مردم و درایت رهبری بر حوادث جاری فائق خواهد آمد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وزارت امور خارجه سوریه امروز(پنجشنبه) در بیانیه ای اعلام کرد: جمهوری عربی سوریه بر حمایت خود از رهبری، دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران تاکید می کند و نسبت به کشیده شدن به طرح هایی که منافع و برنامه های دشمنان را تامین می کند و منجر به ناامنی و بی ثباتی در تعدادی از کشورهای منطقه شده است هشدار می دهد.

در این بیانیه آمده است: سوریه هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی ایران را رد می کند و خواستار لغو تحریم های غیرقانونی و یکجانبه علیه ملت ایران است.

وزارت خارجه سوریه در ادامه تاکید کرد: سوریه ابراز اطمینان می کند که ایران با آگاهی و هوشیاری مردم و درایت رهبری خود، بر حوادث جاری فائق خواهد آمد.

اخبار مرتبط:
فردی مسلح در نزدیکی زمین گلف ترامپ در کالیفرنیا بازداشت شد
فردی مسلح در نزدیکی زمین گلف ترامپ در کالیفرنیا بازداشت شد

مقام‌های آمریکایی از بازداشت مردی مسلح در نزدیکی زمین گلف دونالد ترامپ، چند روز پیش از سفر او به جنوب کالیفرنیا خبر دادند.

بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد

سخنگوی دولت عراق گفت که نخست‌وزیر این کشور مانع حمله احتمالی روز شنبه به خاک این کشور شد.

نیکول پاشینیان دوباره به عنوان نخست وزیر ارمنستان منصوب شد
نیکول پاشینیان دوباره به عنوان نخست وزیر ارمنستان منصوب شد

دفتر ریاست جمهوری ارمنستان امروز (یکشنبه) اعلام کرد نیکول پاشینیان بار دیگر به عنوان نخست وزیر این کشور منصوب شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است