کد خبر : 204327
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۹ - 11:36
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

حمله تند کیهان به رضا رشیدپور و ۵ مجری تلویزیون که با صداوسیما قطع همکاری کردند/ باربد بابایی به دلیل برخی حواشی اصلا در رسانه ملی ممنوع‌الفعالیت شده است!

​باربد بابایی، پیمان شیخی، مجید غضنفری، محمدحسنی و مجتبی پوربخش، گفته‌اند که در واکنش به وقایع اخیر کشور، دیگر با صداوسیما همکاری نخواهند کرد.

حمله تند کیهان به رضا رشیدپور و ۵ مجری تلویزیون که با صداوسیما قطع همکاری کردند/ باربد بابایی به دلیل برخی حواشی اصلا در رسانه ملی ممنوع‌الفعالیت شده است!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیهان به مجریانی که نسبت به حوادث اخیر موضع گیری کرده اند، به شدت حمله کرد و نوشت:

این اولین‌بار نیست که برخی بازیگران، کارگردان‌ها یا مجریان، همراه با نوعی نخوت و خودبزرگ‌بینی، از عدم همکاری با رسانه ملی دم می‌زنند، به‌گونه‌ای که گویی نبودنشان باعث لنگ ماندن پخش برنامه‌ها می‌گردد، اما فرصت‌طلبانه وقتی نیازمند می‌شوند، با شوق زائدالوصفی به آنتن صداوسیما چنگ می‌زنند.

نمونه‌اش همان مجری پرهیاهویی[رضا رشیدپور] که گفته بود حتی اگر کلاهش هم بیفتد به صداوسیما پا نخواهد گذاشت، اما بعد از مدت کوتاهی، نه تنها به صداوسیما پا گذاشت که به استقبال اجرا هم رفت!

این بار نیز در فضای فتنه‌آلود، باز هم با رفتارهایی از این سنخ مواجه هستیم. این بار؛ باربد بابایی، پیمان شیخی، مجید غضنفری، محمدحسنی و مجتبی پوربخش، گفته‌اند که در واکنش به وقایع اخیر کشور، دیگر با صداوسیما همکاری نخواهند کرد. هر چند که باز هم رد پای نذر روغن ریخته در این رفتارها دیده می‌شود و از جمله، فاش شده که باربد بابایی به دلیل برخی حواشی، اصلا در رسانه ملی ممنوع‌الفعالیت شده است! اما این یک فرصت برای صداوسیما هم هست که در چنین هنگامه‌ای، با شناخت ماهیت فرصت‌طلب برخی افراد معلوم‌الحال، نسبت به گزینش و همکاری با آنها تجدید نظر کند.

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است