کد خبر : 203991
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۸ - 00:45
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

مدیر حوزه های علمیه کشور: میلیاردها چشم و گوش به طور مداوم انقلاب ایران را زیرنظر دارند

مدیر حوزه های علمیه کشور در همایش وحدت اسلامی شهرستان آق قلا، گفت: بیش از چهار دهه است که ملت ایران پرچم رسالت رسول خدا(ص) را در دست دارد و جنگ، تحریم، ترور و توطئه‌های گوناگون را تحمل کرده است.

مدیر حوزه های علمیه کشور: میلیاردها چشم و گوش به طور مداوم انقلاب ایران را زیرنظر دارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  آیت‌الله علیرضا اعرافی روز یکشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۱ در جشن میلاد رسول اکرم (ص) و گرامیداشت هفته وحدت که با حضور علمای شیعه و سنی در شهرستان آق‌قلا استان گلستان برکزار شد، با تاکید بر این که پیامبر اسلام (ص) پدر همه امت است و همه مذاهب اسلامی در شعاع آن سراج منیر قرار دارند، اظهار داشت: منطق فائق و استدلال غالب اسلام، تئوری راهگشای بشر در همه دوره‌ها و اعصار است که تجلی آن در قرآن، سخن و سنت رسول اکرم (ص) قابل مشاهده است و باید قدر آن را بدانیم.

مدیر حوزه های علمیه کشور، معارف اسلام را برای همه قرن‌ها دانست و ادامه داد: بهترین نظام و تئوری و اندیشه‌ برای سعادت بشر در این دین الهی مطرح شده و با همه تحولات عالم قابل جمع و سازگار است. البته با وجود این ظرفیت‌های عظیم، اسلام به درستی در عالم عرضه نشده است.

عضو فقهای شورای نگهبان، انقلاب اسلامی ایران را یکی از نشانه‌های کامل بروز دین اسلام دانست و گفت: همه دشمنان اسلام تلاش می کنند چراغ دین را که توسط جمهوری اسلامی روشن شده است را خاموش کنند.

وی ادامه داد: در چند قرن اخیر ده‌ها نهضت پدید آمد که دین را برای دنیای امروز عرضه کن.د اما کار بزرگی که ملت ایران کرد و بنیانی که حضرت امام خمینی(ره) بنا گذاشتند، بدیع و جدید بود. به همین دلیل است که دنیا خیره و متحیر و مستکبران با خشم به اتفاقات ایران و پیشرفت‌های کشور ما نگاه می‌کنند.

آیت الله اعرافی افزود: بیش از چهار دهه است که ملت ایران پرچم رسالت رسول خدا(ص) را در دست دارد و جنگ، تحریم، ترور و توطئه‌های گوناگون را تحمل کرده است.

به گفته مدیر حوزه‌های علمیه کشور، اختاپوس رسانه ای مستکبران انقلاب و شکوه ملت ایران را نشانه گرفته و بیش از ۲۰۰ کانال ماهواره ای به تبلیغ علیه ایران مشغول هستند.

آیت‌الله اعرافی این را هم گفت که میلیاردها چشم و گوش به طور مداوم انقلاب ایران را زیرنظر دارند و یکی از دلایل آن روند رو به پیشرفت کشور است که موجب شده دشمنان جنگ ترکیبی و پیچیده‌ای را علیه ما آغاز کنند.

عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا در دوره مسئولیت خود گفته بود که این کشور سخت‌ترین تحریم‌ها را به ایران تحمیل کرده، در حالی که تحریم‌ سال‌های اخیر به مراتب بیشتر از آن زمان است، اما مردم ایران از آن سربلند بیرون آمدند.

آیت‌الله اعرافی اظهار کرد: دشمنان نمی‌توانستند و نمی‌توانند عظمت و پیشرفت ایران را ببینند، اما ما با اتحاد و انسجام می‌توانیم از این شرایط سخت عبور کنیم.

به گفته مدیر حوزه های علمیه کشور ۷۰ درصد ذخایر دنیا، بازار چند میلیارد نفری، سرمایه انسانی و گذشته پرافتخار علمی در اختیار مسلمانان است، اما کشورهای مسلمان قدرت زیادی در سازمان ملل و شورای امنیت ندارند که راه آن افزایش وحدت کشورهای اسلامی است.

اخبار مرتبط:
سعیدی، نماینده مجلس: خروج از معاهده NPT و قطع همکاری با آژانس، از گزینه‌های ایران برای پاسخ به فعال‌سازی احتمالی مکانیسم ماشه است
سعیدی، نماینده مجلس: خروج از معاهده NPT و قطع همکاری با آژانس، از گزینه‌های ایران برای پاسخ به فعال‌سازی احتمالی مکانیسم ماشه است

عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر اروپایی‌ها به سمت فعال‌سازی مکانیسم ماشه حرکت کنند، حتما جمهوری اسلامی ایران پاسخ مقتضی و قاطع را خواهد داد؛ گزینه‌های مختلفی مطرح است که یکی از آن‌ها، خروج از معاهده NPT و قطع همکاری با آژانس است.

دیدار فرماندهان کل سپاه و ارتش/ سرلشکر حاتمی: بر سر منافع ملی معامله نمی‌کنیم
دیدار فرماندهان کل سپاه و ارتش/ سرلشکر حاتمی: بر سر منافع ملی معامله نمی‌کنیم

فرمانده کل سپاه به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، با حضور در ستاد فرماندهی ارتش، با فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

جانشین فرمانده کل سپاه: امروز در کشور ما هر فردی هر سخنی را آزادانه مطرح می‌کند و این موضوع باعث می‌شود جمع‌آوری اطلاعات برای دشمن آسان شود
جانشین فرمانده کل سپاه: امروز در کشور ما هر فردی هر سخنی را آزادانه مطرح می‌کند و این موضوع باعث می‌شود جمع‌آوری اطلاعات برای دشمن آسان شود

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، گفت: امروز در کشور ما هر فردی هر سخنی را آزادانه مطرح می‌کند و این موضوع باعث می‌شود جمع‌آوری اطلاعات برای دشمن آسان شود. از سوی دیگر تلفن‌های همراه هوشمند یکی از ابزارهای مهم دشمن در ردیابی و نقطه‌یابی افراد هستند و سامانه‌های موشکی و پهپادی نیز اغلب بر همین فرکانس‌ها تنظیم می‌شوند. بنابراین هوشیاری اطلاعاتی و امنیتی بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است