کد خبر : 203939
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۷ - 18:33
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

ارگان رسانه ای جبهه پایداری: معترضان به مرگ «مهسا امینی» چرا آخر هفته ها فراخوان نمی دهند؟

آشوب‌گران آخر هفته‌ها و روزهای تعطیل کجا می‌روند؟

ارگان رسانه ای جبهه پایداری: معترضان به مرگ «مهسا امینی» چرا آخر هفته ها فراخوان نمی دهند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ارگان رسانه ای جبهه پایداری با انتشار مطلبی تحت عنوان«آشوب‌گران آخر هفته‌ها و روزهای تعطیل کجا می‌روند؟» نوشت:

برای بسیاری سوال شده که چرا اغتشاشگران در روزهای تعطیل و آخر هفته در خیابان‌ها حضور ندارند؟ کسانی که مدعی حمایت مردم هستند آیا نباید از تعطیلی کاری مردم برای دعوت آنها به تجمعات خیابانی استفاده بهتری کنند و جمعیت خود را به رخ بکشند؟ پس چرا فراخوان‌های خود را همزمان با اوج کار و مشغله‌های مردم قرار می‌دهند و در روزهایی مثل چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه هفته گذشته اساسا خبری از حضور آنها در خیابان‌ها نبود؟
این رسانه به نقل از خبرنگار میدانی خودش می نویسد: گروه‌های چند نفره که در نقاط مختلف تهران مسئولیت اصلی ایجاد التهاب را برعهده دارند یک شگرد یکسان برای متشنج نشان دادن خیابان‌ها را پیاده می‌کنند. این گروه‌ها در هر خیابان با کشاندن یک یا چند سطل آشغال به میانه مسیر حرکت خودروها و آتش زدن آنها و همچنین شکاندن حفاظ‌های مربوط به خط ویژه و اتوبوس‌رانی ابتدا ترافیکی ساختگی را ایجاد می‌کنند و سپس شعارهای هنجارشکنانه‌ می‌دهند‌. بنابراین مردم صرفا و اغلب تماشاگر این صحنه می‌شوند. فیلم‌های منتشر شده همین واقعیت را تأیید می‌کند که این گروه‌های کوچک پس از اولین حضور نیروهای امنیتی از شلوغی ساخته شده در خیابان‌ها برای مخفی شدن و متواری گشتن استفاده می‌کنند.
گفتنی است این مطلب در حالی منتشر می شود که اعتراضات مربوط به مرگ مشکوک ژینا امینی وارد چهارمین هفته خودش شده است. تا کنون بیش از ۷۰ نفر در این درگیری ها جان خود را از دست داده اند.
اخبار مرتبط:
عراقچی: ملاقاتی را با گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته‌ای ایران، توافق با همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک گفت‌و‌گو خواهیم کرد
عراقچی: ملاقاتی را با گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته‌ای ایران، توافق با همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک گفت‌و‌گو خواهیم کرد

عراقچی گفت که ملاقاتی را با آقای گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته ای ایران، توافق با همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک در شورای امنیت در جریان است، گفتگو خواهیم کرد.

سردار ولایتمدار، نماینده مجلس: اجرای اسنپ‌بک هیچ تاثیری روی معیشت و وضع زندگی مردم نخواهد گذاشت
سردار ولایتمدار، نماینده مجلس: اجرای اسنپ‌بک هیچ تاثیری روی معیشت و وضع زندگی مردم نخواهد گذاشت

سردار سالار ولایتمدار، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره تبعات نهایی شدن مکانیسم ماشه گفت: بعد از بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت، غربی‌ها اعلام خواهند کرد که کشتی‌های ایران باید تحت بازرسی قرار گیرد که قطعا هم ما چنین اجازه‌ای نخواهیم داد.

ژاپن: ایران هر چه سریعتر با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند
ژاپن: ایران هر چه سریعتر با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند

«یوشیماسا هایاشی» دبیر ارشد کابینه ژاپن از عدم همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتقاد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است