کد خبر : 203537
انتشار : 2022/10/07 - 17:30
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

نیکزاد نایب رئیس مجلس: برخی از گفتن اجرای سند ۲۰۳۰ خجالت نمی‌کشند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی از گفتن اجرای سند ۲۰۳۰ خجالت نمی‌کشند، گفت: از اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نباید خجالت بکشیم بلکه باید با افتخار به صورت کامل اجرا کنیم.

نیکزاد نایب رئیس مجلس: برخی از گفتن اجرای سند ۲۰۳۰ خجالت نمی‌کشند

به گزارش سایت خبری مدارا؛علی نیکزاد در آئین افتتاح چندین طرح آموزشی در شهرستان دنا یکی از مولفه‌های مهم برای کشور را ساختن آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: اگر آموزش و پرورش را نسازیم حتما بدانید در آینده با مشکلات عدیده‌ای روبه رو خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه برخی از گفتن اجرای سند 2030 خجالت نمی‌کشند، ادامه داد: سند بنیادین تحول باید شکل بگیرد ما نباید خجالت بکشیم و باید به صورت جدی آن را مد نظر قرار دهیم.

نیکزاد با بیان اینکه ما هر کجا می‌رویم صحبت از سیمان، گچ و ساختمان است، خاطرنشان کرد: خاتمی رئیس جمهور بود سال 76 آمد استان اردبیل و اجازه دادند سه مدیر فرهنگی از جمله آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی و فرمانده سپاه استان صحبت کنند که هر سه عزیز از مسائل و کمبودها در حوزه ساخت و ساز حرف زدند و آن روز متاسفم شدم که هر سه عزیز از کار عمرانی، سنگ و سیمان حرف زدند ولی از مشکلات بنیادین و‌ محتوایی سخن به میان نیاوردند.

وی تاکید کرد: ما باید حتما مدرسه کانکسی را جمع کنیم ولی این را هم باید بگوییم که کسانی را که تحویل گرفته‌ایم 12 سال دیگر چگونه باید تحویل دهیم و باید بدانیم چرا حضرت آقا دغدغه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را دارد و راضی نیست.

نیکزاد تصریح کرد: اینکه چرا افرادی خاص در دانشگاه رتبه‌های خوب در کنکور کسب کرده و یا دانش آموزان برخی مدارس خاص در کنکور قبول می‌شوند و چرا رفتن به سمت یک رشته خاص در دانشگاه مشتری زیاد دارد، باید بررسی شود.

وی با تاکید بر اجرای عدالت آموزشی در کشور، یادآور شد: آرمان‌های الهی و انسانی انقلاب اسلامی را عمل نمی‌کنیم.

اخبار مرتبط:
پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!
پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!

وال استریت ژورنال مدعی شد: رئیس جمهور ترامپ، حمله برنامه‌ریزی شده به ایران را لغو کرد، پس از آنکه نمایندگان مذاکره‌کننده ایرانی (عراقچی) به پیشنهاد جدیدی از سوی قطر مبنی بر باز شدن تنگه هرمز پاسخ مثبت دادند.

احتمال شروع مذاکرات ایران و آمریکا در این تاریخ
احتمال شروع مذاکرات ایران و آمریکا در این تاریخ

قطر و پاکستان نسبت به اینکه مذاکرات میان ایران و آمریکا «به زودی» از سر گرفته شود، امیدوار هستند.

سپاه: خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی است
سپاه: خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی است

سپاه پاسداران در بیانیه گرامیداشت دومین سالگرد شهید هنیه با بیان اینکه خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی و پاسخ به این جنایت های بزرگ، سخت و کوبنده خواهد بود تاکید کرد: توطئه خلع سلاح حماس راه به جایی نخواهد برد و از هم اکنون شکست خورده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است