کد خبر : 203352
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۴ - 13:29
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

کی‌روش پس از تماشای دیدار پورتو – بایرلورکوزن به ایران بازگشت

سرمربی تیم ملی بعد از یک هفته استراحت و تماشای یک دیدار اروپایی به تهران بازگشت.

کی‌روش پس از تماشای دیدار پورتو – بایرلورکوزن به ایران بازگشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس از یک هفته مرخصی و  سفر به پرتغال صبح امروز به تهران بازگشت.

سرمربی پرتغالی تیم ملی پس از اتمام اردوی اتریش برای دیدار با خانواده و همچنین تماشای دیدار پورتو و بایرلورکوزن در لیگ قهرمانان اروپا به لیسبون رفته بود.

کارلوس کی‌روش با حضور در تهران قرار است برای اردوی آتی تیم ملی و تماشای بازی‌های لیگ برتر برنامه ریزی کند.

اخبار مرتبط:
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در سازمان لیگ جلسه‌ای داشتیم و فشردگی لیگ را امسال داریم. مدیران عامل باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و پیکان تشریف آورده بودند که موضوع استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران بود ولی به آنها اعلام کردم که بازی‌ها احتمالا پنج روز یک بار است که بیشتر آن چهار روز یک بار است و در دو نوبت هم به سه روز یک بار باید برسیم، اما سازمان لیگ دنبال این است که چهار روز یک بار که استاندارد است انجام دهد.

مقصد دروازه‌بان استقلال مشخص شد
مقصد دروازه‌بان استقلال مشخص شد

گفته می‌شود باشگاه ملوان به دنبال آن است تا دروازه بان فصل پیش استقلال را جذب کند.

انتقال هافبک استقلال به سپاهان رسمی شد
انتقال هافبک استقلال به سپاهان رسمی شد

انتقال هافبک استقلال به سپاهان رسمی شد آرش رضاوند دقایقی پیش و به صورت رسمی، قراردادش را با سپاهان به امضا رساند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است