کد خبر : 203294
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۴ - 10:24
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش نماینده ولی‌فقیه در کردستان به اعتصاب عمومی در این استان/ حجت‌الاسلام پورذهبی: مگر نباید اجاره بدهید؟ بستن مغازه زیان آور است

عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: اغتشاشگران به دنبال آتش زدن اموال عمومی و بستن مغازه‌ها هستند و با این کار ضرر و زیان زیادی به مردم زدند.

واکنش نماینده ولی‌فقیه در کردستان به اعتصاب عمومی در این استان/ حجت‌الاسلام پورذهبی: مگر نباید اجاره بدهید؟ بستن مغازه زیان آور است

به گزارش سایت خبری مدارا: حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در جلسه شورای افتای استان، ضمن تبریک ماه ربیع‌الاول، با اشاره به اتفاقات اخیر بعد از مرگ مرحوم مهسا امینی و دستگیری برخی اغتشاشگران، اظهار کرد: با بسیاری از خانواده‌های این افراد دیدار کرده‌ایم که خوشبختانه خانواده‌های صبور و محترمی داشته‌اند و در تلاشیم افراد بی‌گناه را آزاد کنیم.

وی افزود: روحانیون اهل سنت در کردستان در این اتفاقات بسیار خوش درخشیدند و در خطبه‌های نماز جمعه‌ استان مردم را به آرامش و بصیرت دعوت ‌کردند و خواستند مردم صف خود را از اغتشاشگران جدا سازند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تاکید براینکه ماموستاها در خطبه‌های نماز جمعه باید مطالبه‌گری کنند، گفت: ما انتظار نداریم که به مردم اعلام کنند که همه چیز آرام است بلکه باید به مشکلات پرداخت و در راستای حل آن اقدام کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای مجازی به اتفاقات اخیر چندین برابر دامن زد، بیان کرد: اگر فضای مجازی نبود جریان این نوع از اتفاقات خیلی زودتر مشخص می‌شد و دشمنان با اطلاعات غلط مردم را به آشوب دعوت نمی‌کرد.

حجت‌الاسلام‌ پورذهبی عنوان کرد: معترض و منتقد محترم هستند اما اغتشاشگران به دنبال آتش‌زدن اموال عمومی و بستن مغازه‌ها هستند و با این کار ضرر و زیان زیادی به مردم می‌زنند.

وی اظهار کرد: بسیاری از مغازه‌داران مجبور به پرداخت اجاره هستند و بستن مغازه‌ بیشترین زیان به این افراد وارد می‌کند.

حجت‌الاسلام پورذهبی اضافه کرد: افراد اغتشاشگر که در فضای مجازی بیانیه می‌دهند که به اموال عمومی آسیب بزنند و مغازه‌ها را تعطیل کنند، دلسوز مردم نیستند.

وی در ادامه به اقدامات توسعه‌ای و آبادانی در استان به ویژه طی سال‌های اخیر گریزی زد و گفت: در آینده نزدیک شاهد صدای سوت قطار در کردستان، افتتاح فرودگاه سقز، خط انتقال آب سد آزاد به تصفیه‌خانه سنندج و بسیاری از پروژه‌های دیگر خواهیم بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ طبق آمار ۱۰ هزار نفر به این دفتر مراجعه کرده‌اند.

اخبار مرتبط:
سردار کوثری، نماینده مجلس: ورود بازرسان آژانس به سایت‌های آسیب‌دیده ممنوع است
سردار کوثری، نماینده مجلس: ورود بازرسان آژانس به سایت‌های آسیب‌دیده ممنوع است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید ورود بازرسان آژانس به سایت‌های آسیب‌دیده ممنوع است.

بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی: موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی آزمایش کردیم / هرچه سریع‌تر باید به سمت ساخت سلاح هسته‌ای برویم
بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی: موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی آزمایش کردیم / هرچه سریع‌تر باید به سمت ساخت سلاح هسته‌ای برویم

نماینده مجلس گفت: نیروهای نظامی کشورمان اخیرا یک موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی را آزمایش کرده‌اند. چنین آزمایشی حتما اقدام مناسبی است، البته به آن معنا نیست که می‌خواهیم اروپا را بزنیم، بلکه به معنای آن است که با اجرای مکانیسم ماشه، ما هم بر قدرت دفاعی و اقتدار موشکی خودمان می‌افزاییم. این آزمایش موشکی به این معنا است که اگر اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها بخواهند مجددا آسمان ما را تصرف کنند، ما از طریق حمله موشکی به آن‌ها پاسخ خواهیم داد و تسلیم نخواهیم شد.

سفر فوری عراقچی به نیویورک به‌خاطر یک جلسه مهم
سفر فوری عراقچی به نیویورک به‌خاطر یک جلسه مهم

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه از عزیمت وزیر امور خارجه به آمریکا برای شرکت در اجلاس سالانه سازمان ملل متحد خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است