کد خبر : 202165
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۰۶ - 23:05
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

منزل «کتایون ریاحی» تفتیش شد/ رجانیوز: حکم جلب «حامد بهداد» هم صادر شده است

خبرگزاری وابسته به سازمان تبلیغات ادعا کرده که «دستور جلب یکی دیگر از بازیگران که در جریان حوادث اخیر با دشمن هم‌صدایی می‌کرده، صادر شده است.»

منزل «کتایون ریاحی» تفتیش شد/ رجانیوز: حکم جلب «حامد بهداد» هم صادر شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری مهر وابسته به سازمان تبلیغات ادعا کرده که «دستور جلب یکی دیگر از بازیگران که در جریان حوادث اخیر با دشمن هم‌صدایی می‌کرده، صادر شده است.»

پیش از این نیز این خبرگزاری اعلام کرد که در پی اعلام جرم علیه برخی از سلبریتی‌ها به جهت تشویق به اغتشاش و هم‌صدایی با دشمن، محمود شهریاری مجری سابق صدا و سیما با صدور دستور قضائی بازداشت شد.

بر اساس این گزارش، فرایند پیگیری قضائی در خصوص ادعاهای بی‌اساس و دروغین برخی دیگر از سلبریتی‌ها در فضای مجازی در حال انجام است.

در این راستا گفتنی است که سایت رجانیوز نزدیک به دولت از صدور حکم جلب حامد بهداد خبر داد. خبرنگار این سایت نوشته که «یکی دیگر از سلبریتی‌هایی که حکم جلب آن صادر شده، حامد بهداد است که هنوز نسبت به دستگیری او اقدام نشده است.»

این در حالی است که حامد بهداد پیش‌تر دستگیری خود را تکذیب کرده بود.

اخبار مرتبط:
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده
محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده

مدیرکل محیط زیست تهران گفت: با استناد به نتایج ارزیابی‌های تخصصی، ادعا‌های مطرح شده درباره وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تالاب بندعلیخان فاقد هرگونه پشتوانه علمی و فنی است.

در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است