کد خبر : 201784
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ - 16:02
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

یوسف القرضاوی درگذشت

یوسف القرضاوی، عالم سنی مصری الاصل و موسس اتحادیه جهانی علمای مسلمان، درگذشت.

یوسف القرضاوی درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منابع رسانه‌ای، امروز (دوشنبه، ۲۶ سپتامبر)، از درگذشت «یوسف القرضاوی» موسس و دبیرکل سابق اتحادیه جهانی علمای مسلمان در دوحه خبر دادند.

حساب کاربری این عالم سنی مصری در توئیتر نیز، خبر درگذشت وی را تایید و برای او آرزوی آرامش و علو درجات کرد.

یوسف القرضاوی که پدر معنوی اخوان المسلمین به شمار می‌رفت، متولد سال ۱۹۲۶ در یکی از روستاهای حومه محله الکبری در استان غربی مصر بود.

وی را یکی از تئوریسین‌های اصلی جریان موسوم به الوسطیه و تربیت‌شده مدرسهٔ حسن البنا و اخوان المسلمین بود که به دلیل کتاب‌هایش و برنامه‌های دینی تلویزیونی و موضع‌گیری علیه برخی از حکام عرب و سران کشورهای غربی بسیار مشهور شد.

موسس اتحادیه جهانی علمای مسلمان از خیزش مردم در تونس، مصر ،یمن، لیبی و … حمایت کرده‌ بود و در قطر به سر می‌برد.

اخبار مرتبط:
نخست وزیر عراق: عادی‌سازی روابط با اسرائیل در قاموس عراق جایی ندارد
نخست وزیر عراق: عادی‌سازی روابط با اسرائیل در قاموس عراق جایی ندارد

نخست وزیر عراق به شدت با هرگونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت کرد و گفت: ما نه به عادی سازی روابط بلکه به برادری، محبت، همزیستی و پایبندی به شرع و قانون اساسی نیاز داریم.

رویترز: کاخ سفید به ارتش دستور داد بر «قرنطینه» نفت ونزوئلا برای دو ماه تمرکز کند
رویترز: کاخ سفید به ارتش دستور داد بر «قرنطینه» نفت ونزوئلا برای دو ماه تمرکز کند

یک مقام آمریکایی به رویترز گفت که کاخ سفید به نیروهای نظامی ایالات متحده دستور داده است که دست‌کم برای دو ماه آینده، تمرکز خود را تقریباً به‌طور کامل بر اجرای «قرنطینه» نفت ونزوئلا بگذارند. این امر نشان می‌دهد که واشنگتن در حال حاضر بیشتر به استفاده از ابزارهای اقتصادی، و نه نظامی، برای اعمال فشار بر کاراکاس علاقه‌مند است.

کشف بیش از یک میلیون سند احتمالی دیگر در پرونده اپستین
کشف بیش از یک میلیون سند احتمالی دیگر در پرونده اپستین

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که بیش از یک میلیون سند دیگر که به‌طور بالقوه با جفری اپستین، مجرم محکوم‌شدهٔ جرایم جنسی، مرتبط هستند شناسایی شده‌اند؛ موضوعی که انتشار کامل این اسناد را برای چند هفته به تعویق می‌اندازد، زیرا مقام‌ها در حال حذف (رداکت) بخش‌هایی از اسناد برای محافظت از قربانیان هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است