کد خبر : 201655
انتشار : 2022/09/25 - 01:28
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

پل فولاد اهواز بر روی خودروها بازگشایی شد

رییس شورای اسلامی شهر اهواز گفت: پل ششم (پل فولاد) پس از تعمیراتی که از سوی شهرداری اهواز بر روی آن انجام شده بار دیگر بر روی خودروها بازگشایی شد.

پل فولاد اهواز بر روی خودروها بازگشایی شد

سیاوش محمودی با اشاره به آخرین وضعیت تعمیر پل فولاد اظهار داشت: با توجه سرقت بالغ بر ۵۰ تن از آهن آلات پل ششم و ایجاد مشکلات سازه ای، شهرداری اهواز به عنوان متولی تعمیر این پل وارد عمل شد.

وی افزود: به مردم وعده داده بودیم این پل ظرف سه ماه و تا نیمه مهرماه بازگشایی شود، اما این پل جمعه شب پیش از موعد وعده داده شده، بازگشایی شد.

رئیس شورای شهر اهواز گفت: بسته شدن این پل منجر به ایجاد مشکلات زیاد ترافیکی در اهواز شده بود، تلاش زیادی برای بازگشایی این پل انجام شد که در نهایت حوالی ساعت ۲۳ جمعه شب تردد بر روی آن از سر گرفته شد.

محمودی بیان کرد: شهرداری اهواز بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال برای تعمیر این پل هزینه کرده که ۴۰ میلیارد ریال از این مبلغ را شرکت فولاد خوزستان تامین کرده و قول اختصاص یک میلیارد تومان دیگر را نیز داده است.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است