کد خبر : 201351
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۳۰ - 21:06
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

چرا فقط از «مهسا امینی» می گوییم؟

از متن یادداشت: "افسر رشیدی که در مقابله با اشرار به شهادت رسیده روی چشم هر ایرانی جای دارد، اما آن قدر نیاز به حمایت ندارد که دختر مظلوم شهرستانی دارد که جان خود را از دست داده و عده ای سعی می کنند مرگ او را عادی جلوه دهند."

چرا فقط از «مهسا امینی» می گوییم؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدحسین فرح بخش با انتشار یادداشتی نوشت: چرا درباره شهادت افسر نیروی انتظامی چیزی نمی گویید؟ چرا برای طلبه ای که مورد هجوم اراذل و اوباش قرار گرفت، اعتراض نکردید؟ چرا درباره آنهایی که جان خود را در راه امنیت و پاسداری از مرزها از دست دادند، چیزی نمی نویسید؟… این سوال و ایرادها پیش روی همه کسانی است که این روزها پیگیر موضوع درگذشت «مهسا امینی» هستند.

این سوال را می توان از علی (ع) هم پرسید. او که در خطبه ای درباره «کندن خلخال از پای زنی یهودی» می گوید اگر مسلمانان از این غم بمیرند، رواست، چرا این سخن را درباره شهادت یارانش نگفت؟ مگر اسلام و مسلمانان کم شهید و جانباز و مظلوم داشتند؛ چرا کشیدن خلخال از پای زنی، دغدغه مولای مان شد و در تاریخ ثبت شد تا برای ما بماند؟!

اول اینکه دفاع از هر مظلومی، دفاع از تمام مظلومان است. برای کسی که دنبال حق خواهی است این موضوع بدیهی است اما برای آن که حق خواهی اش آمیخته با اغراض دیگر است ، معلوم نیست! در واقع اینکه در دفاع از هر ستمدیده ای بپرسیم چرا در قبال دیگران چیزی نگفتی، بهانه گیری کودکانه ای است. مگر قرار است وقتی کسی می خواهد از مظلومی دفاع کند، باید از «قتل هابیل» شروع کند و به ترتیب بگوید تا به فرد مورد نظرش برسد؟!

دوم اینکه آن که بی پناه تر است بیشتر احتیاج به حمایت دارد تا آن که حامی دارد. حمایت از آن که حامی دارد و حکومت خونخواه اوست، هنر نیست، حق خواهی یعنی حق کسی را که بی پناه تر و دورتر از قدرت و حاکمیت است، طلب کنی. به همین خاطر است که برای علی (ع) کندن خلخال از پای زن بی پناه یهودی آن همه اهمیت دارد.

افسر رشیدی که در مقابله با اشرار به شهادت رسیده روی چشم هر ایرانی جای دارد، اما آن قدر نیاز به حمایت ندارد که دختر مظلوم شهرستانی دارد که جان خود را از دست داده و عده ای سعی می کنند مرگ او را عادی جلوه دهند.

اخبار مرتبط:
کوثری، نماینده مجلس: آژانس باید آمریکا و اسرائیل را محاکمه کند؛ پس از آن، در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری می‌کنیم
کوثری، نماینده مجلس: آژانس باید آمریکا و اسرائیل را محاکمه کند؛ پس از آن، در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری می‌کنیم

سردار کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مذاکرات در شرایط فعلی را بی‌معنا دانست و ادامه داد: در چنین شرایطی باید اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی توسط سازمان‌های بین المللی محکوم و آژانس نیز طبق قانون آنها را محاکمه کند و پس از آن باید در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری شود، در غیر این صورت مذاکره هیچ معنایی معنا ندارد.

مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند
مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند

تصمیم به گفت‌وگو با آمریکا و هر دولت دیگری که دارای موجودیت رسمی و قانونی است از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است. مسئولان وزارت خارجه کشورمان نباید به خاطر بداخلاقی‌های مخالفان مذاکره با آمریکا و بدنویسی‌های آنها از مسیر صحیحی که انتخاب می‌کنند برگردند و یا درباره صحت و اتقان کاری که می‌کنند تردید به خود راه بدهند.

خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد
خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد

خبرگزاری فارس نوشت: اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد ایران راداری در العدید آمریکا را هدف قرار داد که نقش مهمی در ردیابی موشک‌های ایرانی و ارسال هشدار به صهیونیست‌ها قبل از حمله ایران داشت. همچنین گفته شده که این رادار تا هزاران کیلومتر در اطراف خود می‌توانست اطلاعات نظامی دیگر کشور‌ها از جمله ایران را به رژیم صهیونیستی بدهد. این نمونه رادار‌ها برای یافتن شلیک موشک‌های بالستیک و کروز برای هشدار زودهنگام استفاده می‌شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است