کد خبر : 201280
انتشار : 2022/09/21 - 15:57
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

پیشکسوت استقلال: قائدی نباید از تیم ملی خط می خورد

هافبک اسبق تیم ملی فوتبال و باشگاه استقلال گفت: گفته بودم باید ساپینتو را بعد از هفته هفتم قضاوت کنید و حالا هم می بینید که رفته رفته شرایط استقلال با این مربی بهتر می شود.

پیشکسوت استقلال: قائدی نباید از تیم ملی خط می خورد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیروس دین محمدی در خصوص شرایط استقلال اظهار داشت: استقلال به مرور زمان شرایطش بهتر می شود. نتیجه تیم جلوی نساجی با یک فوتبال شناور اتفاق افتاد. استقلال رفته رفته بهتر می شود. قبلا هم گفتم بعد از ۷ هفته می شود تاثیر مربی خارجی را دید و او را قضاوت کرد. بازیکنان به شیوه تاکتیکی ساپینتو می رسند و امیدوارم روند ادامه داشته باشد.

وی در خصوص اینکه استقلال مدعی قهرمانی است یا خیر گفت: همه از تیمی که سال قبل قهرمان شده انتظار دوم یا سومی ندارند. همه هواداران دوست دارند استقلال قهرمان شود و این انتظار نا به جایی نیست.

هافبک سابق در خصوص خط خوردن قایدی و محبی از تیم ملی گفت: هر دو بازیکنان خوبی هستند. نظر شخصی من این است که قایدی خیلی به درد تیم ملی می خورد چون او  حتی با وجود فیزیک ضعیفش بازیکنی است که هر بازی می تواند نتیجه بازی را عوض کند. قائدی اگر در فرم ایده آلش باشد در هر بازی می تواند برای یک تیم موثر باشد. من شاید قایدی را حتی یک بار هم از نزدیک ندیدم و حتی با او  سلام و عیلک با او نکردم ولی عملکرد او مورد حمایت است. در خصوص محبی هم باید بگویم او هم هنوز بازیکن سابق نیست و باید خیلی تلاش کند تا به اوج برگردد. محبی اگرچه در بازی قبل شرایط خوبی داشت ولی انتظاری که مردم از او دارند را هنور برآورده نکرده و زمان می برد تا به شرایط خیلی ایده آل برسد.

 

دین محمدی در خصوص بازگشت کی روش به تیم ایران گفت: رئیس فدراسیون دوست داشت مربی بیاورد که شناخته شده باشد. ما همه قدردان اسکوچیچ هستیم و نباید زحمات این مربی را فراموش کنیم. کی روش ۲ بار ما را به جام جهانی برده حالا یک بار هم ما او را به جام جهانی بردیم.

وی در خصوص اینکه تیم ملی باید با چه برنامه ای وارد جام جهانی شود گفت: باید بازی های تدارکاتی خوب انجام شود. در بازی قبل مقابل الجزایر با اسکوچیچ خوب نبودیم و منتظر هستم که ۲ بازی دوستانه پیش رو را با کی روش ببینم. فراموش نکنید آمریکا خیلی از سال ۹۸ قوی تر است، انگلیس تیم بسیار قوی در دنیا است و ولز هم همه بازیکنانش هم در لیگ برتر انگلیس بازی می کنند.

وی در خصوص شانس صعود ایران از این مرحله گفت: آرزوی ما صعود تیم ملی است ولی کار خیلی سخت است و آدم باید واقع بین باشد. برای تیم ملی کشورمان آن اتفاقات رخ داد و حواشی ایجاد شد ولی همه باید دست به دست بدهیم که از تیم ملی حمایت کنیم. شاید من از فدراسیون انتقاد کرده باشم و گفتم باید اسکوچیچ می ماند اما حالا که تصمیم گرفته شده دیگر باید از تیم ملی حمایت و برای ملی پوشان در جام جهانی آرزوی موفقیت کرد.

اخبار مرتبط:
پهلوان رسول خادم از عادل فردوسی‌پور حمایت کرد
پهلوان رسول خادم از عادل فردوسی‌پور حمایت کرد

حمایت رسول خادم از عادل فردوسی‌پور رسول خادم استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.

امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی شرط گذاشت
امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی شرط گذاشت

امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی یک شرط گذاشته است.

ساترا نقشی در فیلتر شدن پلتفرم «فوتبال ۳۶۰» نداشته است
ساترا نقشی در فیلتر شدن پلتفرم «فوتبال ۳۶۰» نداشته است

پس از آنکه عادل فردوسی‌پور، مدیرمسئول پلتفرم «فوتبال ۳۶۰»، شامگاه گذشته از فیلتر شدن این پلتفرم خبر داد، گمانه‌زنی‌هایی در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی درباره نقش سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در این موضوع مطرح شد. ولی پیگیری نشان می‌دهد ساترا نقشی در فیلتر شدن این پلتفرم نداشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است